Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
        
Sælger i Telenor
Vi skal bruge verdens bedste kollega
 
Vil du være med på holdet i Telenor og ønsker et arbejde med fart over feltet og hvor sammenhold og gode oplevelser er i højsædet ?
 
Her er en arbejdsplads hvor vi har det sjovt. Et job, hvor vi har skabt rammerne for et sted du vil være stolt over at arbejde nu, og langt ind i fremtiden. En arbejdsplads, hvor kunderne er de vigtigste og ikke en dag, er ens.
 
 
Om du har solgt is på havnen, eller raketmotorer til NASA, er for os lige meget. Vi skal nok lære dig om vores produkter og et par salgsteknikker. Det vigtigste er egentlig bare din indstilling til jobbet. Du skal have lyst til at have det sjovt hver dag og give vores kunder en oplevelse, som ikke bare indeholder replikken "Kan jeg hjælpe dig med noget?" Du skal ønske at lære og ønske at lære fra dig. Du skal smile til dine kollegaer og til alle vores kunder.
 
Hvor ? ......
 
Vi leder løbende efter medarbejdere til vores butikker på Fyn, Trekantsområdet, Esbjerg og Sønderjylland. Tøv ikke med at søge, så kontakter vi dig så snart der er et job ledigt, eller når vi har læst din ansøgning.
 
Vi tænker om dig......
 • Du er glad for at snakke med, og lytte til mennesker
 • Du er nysgerrig og opsøgende
 • Du får god energi af at være i centrum mellem mennesker
 • Du er glad for at sælge
 • Du er typen der kan lide at vinde
 • Du får et smil på læben når du giver kunderne en fed oplevelse
 • Du ønsker en arbejdsplads hvor der er et stærkt sammenhold og hvor man inspirerer hinanden
 • Du ønsker at blive bedre hver dag og måske ønsker at gøre karriere 

 

Hvad er der i det for dig ?......
 • En fast grundløn på minimum 18.810,- kroner
 • Bonus ordning sammen med dine nye kollegaer
 • Pension
 • En smart telefon du må bruge på arbejde og hjemme (beskattet)
 • En sjov arbejdsplads med mulighed for at avancere uanset din baggrund.
 • Et sjovt og spændende opstartsforløb, som sørger for du er helt klar til jobbet
 • En plads på holdet i verdens 6. største teleselskab
 
Hvad skal du lave......
 
Ud over at den butik du arbejder i, selvfølgelig skal være indbydende, består jobbet hovedsageligt i at snakke med en masse forskellige kunder. Du skal gennem dit og dine kollegaers gode humør opsøge vores kunder og inspirere dem med produkter og tjenester, samt give dem mere end de forventer. Du vil sammen med teamet stå for at butikken indfrier daglige salgsmål og opnår god kunde-feedback. Du skal biddrage til at alle har en sjov hverdag og sørge for at atmosfæren er i top.
 
 
Din ansøgning......
 
Du vil når du søger, blive spurgt om et par spørgsmål. Derudover vil du skulle vedhæfte et CV og en ansøgning. Det behøver ikke være på guldrandet papir, eller gennemlæst af din tidligere dansklære for stavefejl. Brug hellere din tid på at fortælle os om hvad der gjorde du måtte søge jobbet, komme med gode historier på situationer i tidligere jobs, hvor du følte du var en succes, Ideer til hvad du tænker du kan biddrage med for at skabe succes, eller det bedste team i butikken. Kort sagt vil vi hellere høre om hvorfor og hvordan du passer til jobbet, end at du var god til at fodre kaniner som barn.
 
Vi ser meget frem til at høre mere om dig. Søg gerne i dag, da vi løbende udvælger vores nye dygtige og fantastiske kollegaer
  
 
Spørgsmål?  
 
Du er altid velkommen til at kontakte vores Rekrutteringskonsulent, Rasmus Aarup Nielsen, på rnn@telenor.dk.
 
NB. Det er vigtigt at ansøgningen indsendes elektronisk via linket og at den ikke afleveres i butikken, eller sendes på mail.  
 
For at øge fleksibiliteten i ansøgningsprocessen, afholdes 1 interviews oftest via Skype eller FaceTime (angiv derfor i ansøgningsprocessen dit foretrukne medie og dit kontakt ID). Afsluttende interviews afholdes lokalt med de lokale ledere.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig! Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 11 lande, og på verdensplan hjælper vi over 133 millioner kunder med at kommunikere. Danmark er et fokusområde for Telenor. Her er vi mere end to tusinde medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.


Telenor · Frederikskaj 8 · 1780 København · Telenor Butik - Jobs
Vil du med på holdet?
Her kan du være med til at skabe din egen karriere i et Telenor, der også i fremtiden er danskernes foretrukne teleselskab. Et selskab, der står for kvalitet, høj service og inspirerende digitale løsninger.

Mød dine nye kollegaer: www.telenor.dk/om-telenor/jobs/mod-telenor/

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 31-12-2017
Arbejdssted: Odense, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Sønderborg
Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligtDel
Kontakt os

Rasmus Aarup Nielsen 
Rekrutteringskonsulent