Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

I en stilling som salgskonsulent hos Telenor udvikler du dig i langt højere grad end du tror. Hos os er din faglige og personlige udvikling nemlig i fokus, og du lander i en stilling, der giver dig kompetencer, som vil styrke din karriere – uanset om du vil arbejde med salg på den lange bane eller ej. I Telenor søger vi løbende nye kolleger til vores butikker på tværs af hele landet. Når du søger stillingen som salgskonsulent hos os, vælger du blot på listen, hvilke byer det er relevant for dig at komme i betragtning til. Så kontakter vi dig!

 

Vores kunder behandles som hos Bedste
Vores kunder er vores levebrød. I jobbet som salgskonsulent bliver din fornemmeste opgave at behandle vores kunder, som gæster i dit eget hjem. Med produkter, der skiller sig fra konkurrenternes, finder du den helt rigtige løsning for vores kunder, der giver dem sikkerhed, tryghed og frihed i deres digitale liv.
Som salgskonsulent i Telenor, bliver du vores ansigt udadtil, når vores kunder møder os i vores egne butikker. Det bliver din opgave at hjælpe kunderne med deres spørgsmål, samt at sælge netop de af vores produkter, der passer til den enkelte kundes behov.

 

Du er en teamplayer, der motiveres af at snakke med mennesker
Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation. Da din opgave bliver at servicere og sælge til vores kunder i butikkerne, skal du trives i interaktionen med andre mennesker. Det er ikke vigtigt om du har arbejdet med salg tidligere, eller er teknisk savvy. Alt det skal vi nok lære dig. Det vigtigste er din energi, dit engagement, og dit gåpåmod, så skal vi nok lære dig resten. Ønsker du at gøre karriere inden for salg, ledelse eller måske noget helt tredje, er Telenor en stor virksomhed, med mange spændende muligheder.

 

En arbejdsplads fyldt med Fantastiske forbindelser
Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe Fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille. I en stilling som salgskonsulent bliver du en del af teamet i den butik du ansættes i. I hver butik er der typisk 5-7 andre medarbejdere, udover butikschefen. Butikschefen vil blive din nærmeste leder, der, sammen med dig, sikrer den rigtige udvikling for dig.

 

Interesseret?

Som fuldtidsmedarbejder i en af Telenors butikker, er arbejdstiden 37 t/u, inden for butikkens åbningstider. Du får løn efter overenskomst, og med mulighed for kvartalsvis bonus.

Du behøver ikke at skrive en ansøgning, det er ikke vigtigt for os. Bare klik på linket, øverst i annoncen, udfyld oplysningerne og besvar de to spørgsmål om jobbet vi stiller dig. Det er også her du tilkendegiver, hvilke af vores butikker, der er relevant for dig at komme i betragtning til. Herefter hører du nærmere fra os, om den fremadrettede proces. Af GDPR-mæssige årsager modtager vi kke ansøgninger på mail.

Vi glæder os til at høre mere om dig!

Skab Fantastiske forbindelser i Telenor
Hos Telenor får du spændende opgaver og stort ansvar i en hverdag fyldt med fleksibilitet, frihed og fantastiske forbindelser. Vi har en uformel og professionel virksomhedskultur, hvor vi er ligetil og udvikler hinanden – og så er der plads til masser at humor. Samtidig tør og motiveres vi af at prøve nye ting, lære og ikke mindst lytte til hinanden. Vi er Danmarks næststørste teleselskab, er et selvstændigt selskab i Telenor-koncernen og glæder os til at byde dig velkommen!

Klik her og mød dine nye kollegaer. 

Savner du informationer i jobannoncen, giv os besked her.

Apply for position

Application due
30-05-2024

Start date


Work hours


Category


Position type
Butik / SalgWorkplace
Storkøbenhavn, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Fyn, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hjørring, Aalborg, Aarhus, Tilst, Holstebro, Silkeborg, Herning, Randers, Horsens, Vejle, Kolding, Fredericia, Sønderborg, Esbjerg, Odense, Næstved, Slagelse, København, Ballerup, Hundige, Rødovre, Holbæk, Roskilde, Hillerød, Lyngby, Helsingør

Contact
Telenor Rekruttering 
People & Corporate Affairs