Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Områdeschef till Distrikt Uppsala (placering Arlanda)

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mitt är organiserad i 8 distrikt. Distrikt Uppsala söker nu Områdeschefer som drivs av att arbeta i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag med placering på Arlanda. Tjänsten är första linjens chef och direkt underställd Affärschef.   
 
Om tjänsten  
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Tjänsten innefattar kväll och helgtjänstgörning.   
 
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.   
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  
 
Vi söker dig som har  
  • Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
  • En lagspelare  
  • Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
  • Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
  • Branscherfarenhet inom lokalvård är meriterande  
  • Lägst gymnasial utbildning   
  • B-körkort är meriterande  
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.   
 
Ansökan och övrig information  
Vill du bli en av oss i teamet på Arlanda? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.   
 
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse, dock senast 1 december  
Tjänstgöringsgrad: Heltid  
Befattningens placering: Arlanda   
Sista ansökningsdag: 2017-09-30 
Kontaktpersoner: Helene Isaksson 018-172239  
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.   
 
Fackliga kontaktpersoner 
Anders Lehult, Ledarna, tel. 0176-22 57 31    
Hans Johansson, Unionen, tel. 08-6020507    
Asim Zilic, SACO, tel. 021-831820   
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-09-30Spørsmål om stillingen
 
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.