Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

AMT-samordnare för distrikt Norrbotten

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhall är organiserad i tre marknadsområden. Marknadsområde Nord söker nu en AMT-samordnare med placering i Luleå. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.    
 
Arbetsbeskrivning   
Som AMT-samordnare ansvarar du för utveckling och samordning av medarbetare inom jobb- och utvecklingsgarantin. I arbetsuppgifterna ingår både att coacha medarbetare och ett kundansvar.   
 
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbete med både befintliga och nya kunder samt skapa merförsäljning. Det innebär att arbeta med helhetslösningar och utveckling samt uppföljning och utvärdering. Du ansvarar för samordning mellan Arbetsförmedlingen och Samhall. I rollen som AMT-samordnare är du drivande, utifrån en kommunikativ roll och arbetar mot uppsatta mål.    
 
Du svarar för den övergripande introduktionen för medarbetare inom jobb- och utvecklingsgarantin och skapar förutsättningar för utveckling genom matchning till lämplig arbetsträningsplats. Du följer kontinuerligt upp medarbetarens utveckling.    
 
Vi söker dig som har: 
Erfarenhet av att arbeta coachande och med medarbetarutveckling   
Erfarenhet av att arbeta med etablering av nyanlända 
Erfarenhet av dokumentation utifrån utredning/individutveckling   
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat   
Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper   
Körkort B 
 
Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du har ett säljande sätt och tycker om att skapa och bygga relationer i alla sammanhang. Du är positiv och tror på människors förmåga till utveckling. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på marknadsområdets utveckling.     
 
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Luleå 
 
Kontaktperson 
Distriktschef Maritha Nordström                                        Telefon: 0923-785 15 
 
Fackliga representanter 
Pirjo Andersson, Ledarna                             Telefon: 0920-368 18  
Johnny Skogh, Unionen                              Telefon: 0660-796 71 
Johnny Schödin, SACO                              Telefon: 060-16 82 03 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.   
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-01Spørsmål om stillingen
Maritha Nordström 
Distriktschef
0923 78515
070-3847450
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.