Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Affärschef till Östergötland

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mitt är organiserad i 8 distrikt och söker nu en affärschef med placering i Östergötland.
Tjänsten är direkt underställd Distriktschefen.  
 
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut.  Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.  
 
I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.  
 
Önskvärda kvalifikationer 
  • Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
  • Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
  • Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
  • Goda ekonomikunskaper 
  • Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 
 
Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Har du frågor om tjänsten kontakta HR, Björn Jigander tel: 013-373421.
 
Övrig information 
Anställningsform: Tillsvidare   
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse   
Tjänstgöringsgrad: Heltid  
 
Fackliga kontaktpersoner: 
Anders Lehult, Ledarna tel. 0176-22 57 31   
Asim Zilic, SACO tel. 021-83 18 20   
Siwerth Ahlm, Unionen tel. 013-373326
 
Välkommen med din ansökan!   
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-01Spørsmål om stillingen
Björn Jigander 
HR-generalist
013-373421
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.