Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Affärschef distrikt Norrbotten

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. 
 
Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Norrbotten söker nu en affärschef med placering antingen i Luleå, Gällivare, Jokkmokk eller Pajala. Distriktet har ca 960 anställda och uppdragen finns på flera orter i Norrbottens län. Tjänsten är direkt underställd distriktchef.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder. 
 
I rollen som affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter. Läs gärna mera om Samhall på samhall.se.
 
Vi söker dig som har: 
Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhet av kompetens- och personalplanering 
Goda ekonomikunskaper 
Erfarenhet av arbete med tjänster och gärna specifik kunskap inom städ, fastighetsskötsel, FM tjänster 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 
 
Med tanke på de orter du kommer att ha verksamhet på kommer din erfarenhet av att leda på distans vara mycket viktigt för tjänsten.
 
Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
 
Befattningens placering: Luleå, Gällivare, Jokkmokk eller Pajala 
 
Kontaktperson 
Distriktschef Maritha Nordström                  Telefon: 0923-785 15 
 
Fackliga representanter 
Pirjo Andersson, Ledarna                             Telefon: 0920-368 18  
Johnny Skogh, Unionen                              Telefon: 0660-796 71 
Johnny Schödin, SACO                               Telefon: 060-16 82 03 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  

Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-01Spørsmål om stillingen
Maritha Nordström 
Distriktschef
0923 78515
070-3847450
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.