Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

National Account Manager inom Vård och omsorg sökes

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Vi söker nu en National Account Manager (NAM) inom Vård och omsorg. Affärssegmentet Vård och omsorg är en prioriterad satsning inom Samhall och som NAM kommer du in i ett spännande uppbyggnadsskede av affären samt utgör en central del i detta. På Samhall får du en unik möjlighet att kombinera kommersiella affärer med samhällsekonomisk lönsamhet, utvecklad arbetsförmåga hos medarbetarna och en möjlighet för företagets kunder att ta ett samhällsansvar. Hos Samhall bidrar din kompetens och dina säljframgångar till konkret skillnad i samhällsviktiga frågor och du får möjlighet att ta del av den belöningen på nära håll.  
 
Arbetsbeskrivning
Som National Account Manager (NAM) inom Vård och omsorg är ditt huvudsakliga uppdrag att, via komplex och distribuerad försäljning, generera affärer inom segmentet Vård och omsorg.  
 
En viktig del i ditt uppdrag handlar om att nätverka och bygga relationer mot kommuner och landsting. Goda interna relationer mot driftsorganisationer och andra intressenter är en annan förutsättning för att lyckas i uppdraget.  
 
Du arbetar för optimal kundnytta, lönsamhet och kontinuitet. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha kompetenta kollegor i liknande roll men också kollegor som ansvarar för anbudsförfarandet.  
 
Du rapporterar till chefen för offentlig sektor & säljstöd som ingår i affärsområde tjänsters ledningsgrupp. 
 
Med arbetet följer en hel del resor över hela landet. 
 
Önskvärda kvalifikationer
Den vi söker har god förståelse och kunskap om beslutsprocesser i den offentliga sektorn och om du har arbetat med vård- och omsorgsfrågor i en kommun så är det meriterande. Du har mycket god förmåga att se olika intressenters perspektiv samt att skapa relationer.  
 
För att lyckas i uppdraget är dina personliga egenskaper viktiga. Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är resultatorienterad och strukturerad. Du är bra på att skapa professionella långsiktiga kundrelationer. Du lyssnar på och tar till dig av andras åsikter.  
 
Du har minst gymnasieutbildning.  
 
Ansökan och övrig information  
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. Ansök via denna länk.
 
Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Erik Asp på SOURCE, 073 352 34 81, erik.asp@source-executive.se eller Karin Fransson, 073-368 89 11, karin.fransson@source-executive.se.      
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-06Spørsmål om stillingen
 
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.