Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Gruppchef för LFU i Örnsköldsvik

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. 
Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Distrikt Västernorrland söker nu en gruppchef för LFU (Lönebidrag för utveckling i anställning) med placering i Örnsköldsvik. Tjänsten är direkt underställd distriktschef.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som gruppchef för utvecklingsanställningar på Samhall ansvarar du för medarbetare med visstidsanställning där målet är en anställning hos en annan arbetsgivare. I arbetsuppgifterna ingår både att coacha dina medarbetare i sin utveckling samt ett säljande förhållningssätt till att knyta kontakter med företag och arbetsgivare för att nå målet. Du arbetar aktivt för att all personal är planerad och debiteringsbar i verksamheten. Du skapar en god samordning och samverkan mellan Arbetsförmedlingen och Samhall för att lyckas med ditt uppdrag. 
 
Vi söker dig som har: 
Ledarskapserfarenhet med personalansvar. 
Kunskap och erfarenhet om olika typer av funktionsnedsättning är meriterande. 
Dokumenterad erfarenhet av arbete med personalutveckling. 
Goda kunskaper i ekonomi samt vana vid att använda PC som arbetsverktyg. 
Erfarenhet av sälj- och företagskontakter. 
Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper.  
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt. 
Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Örnsköldsvik

Kontaktperson 
Distriktschef Ola Carlsson     Telefon: 060-16 82 05 
 
Fackliga representanter 
Pirjo Andersson, Ledarna       Telefon: 0920-368 18  
Johnny Skogh, Unionen        Telefon: 0660-796 71 
Johnny Schödin, SACO         Telefon: 060-16 82 03 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-01Spørsmål om stillingen
Ola Carlson 
Distriktschef
060-16 82 05
076-819 8714
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.