Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Kund- och Driftansvarig

Kund- och driftsansvarig till Distrikt Göteborg
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Göteborg söker nu en Kund- och driftsansvarig som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är med placering i Göteborg och med inriktning butiker i Göteborg. 
 
Arbetsbeskrivning    
Som kund- och driftsansvarig ansvarar du för att styra leverans och driftsfrågor, leverera till kund enligt avtal och har operativ personalledning på uppdraget vilket är inom lager & logistik.  I ditt dagliga arbete ingår att utveckla och underhålla goda kundrelationer där intresse för försäljning och långsiktiga affärsrelationer är viktigt. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse.
 
Önskvärda kvalifikationer    
• Ledarerfarenhet av operativ personalledning    
• Erfarenhet av sälj- och operativa kundrelationer med goda resultat    
• Branscherfarenhet inom butiksservice är meriterande.    
• Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper    
• B-körkort    
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.    
 
 
Ansökan och övrig information    
Anställningsform: 6 mån provanställning
Anställningstid: Tillsvidare
Anställningsdatum: enligt överenskommelse    
Tjänstgöringsgrad: 100%    
Befattningens placering: Göteborg 
Sista ansökningsdag:2017-10-01   
 
Kontaktpersoner:    
Henrik Pamp, Affärschef 031176171
Sara Andrae, HR specialist 040-248325     
Fackliga kontakter:    
Unionen: Ann-Christin Andersson 0520-478 143 
Ledarna: Inga Löfgren 031-337 54 01 
SACO: Asim Zilic 021 - 83 18 20 
 
Vi tillämpar löpande urval och du är varmt välkommen med din ansökan via länk  https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1331&ProjectId=143790&DepartmentId=18979&SkipAdvertisement=true
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.     
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-01Spørsmål om stillingen
Henrik Pamp 
Affärschef
031176171
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.