Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Distriktschef till Dalarna

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag.  Marknadsområde Nord är organiserad i sju distrikt och söker nu en distriktschef med placering i Dalarna. Tjänsten är direkt underställd marknadsområdesdirektören.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som distriktschef har du budget- och resultatansvar för distriktet och driver utvecklingen av verksamheten avseende såväl affärer som medarbetare. I arbetet ingår även att bedriva försäljning i samverkan med säljorganisationen samt att utveckla affärsrelationer med distriktets offentliga kunder. Du har det övergripande ansvaret för distriktets måluppfyllelse där du aktivt driver, organiserar, följer och redovisar den operativa driften enligt uppsatta mål.  Som distriktschef ingår såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter.  
 
Befattningen ingår i marknadsområdets ledningsgrupp. 
 
Kvalifikationer 
Mångårig erfarenhet av ledningsarbete såväl strategiskt som operativt 
Dokumenterad erfarenhet av arbete med personalutveckling 
Erfarenhet av sälj- och marknadsarbete med goda resultat 
Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är drivande, resultatorienterad och utvecklingsinriktad. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du är van att ha många bollar i luften och har förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. I ditt ledarskap finner vi personlig effektivitet, integritet och vana att leda chefer och skapa engagemang. 
 
Ansökan och övrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Anställningsform: Tillsvidare 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: 100 % 
Befattningens placering: Borlänge alternativ annan verksamhetsort inom distriktet  
 
Kontaktperson 
Marknadsområdesdirektör Åsa Berg            Telefon: 0611-833 18 alt. 070-330 02 34 
 
Fackliga representanter 
Karl-Ove Karlsson, Ledarna                         Telefon: 063-15 17 21 
Anders Odell, Unionen                                 Telefon: 0278-63 91 82 
Johnny Schödin, SACO                               Telefon: 060-16 82 03 
 
Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2017-10-04Spørsmål om stillingen
Åsa Berg 
MO-direktör
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.