Gruppchef Stockholm Nord

Är du också övertygad om att ett samhälle där alla får synas, bidra och ta plats också är ett rikare samhälle? I så fall kan Samhall vara rätt arbetsplats för dig. Vi arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden och genom åren har över 200 000 personer inom vårt arbetsmarknadspolitiska uppdrag fått jobb inom och genom Samhall.

 

Bli en del av vårt team

Ett arbete är så mycket mer än en försörjning och därför är Samhalls verksamhet så viktig både för individen och samhället i stort. Vi är ett stort företag med över 26 000 anställda, där våra värdeord nyfiken, pålitlig och engagerad genomsyrar allt vi gör. Distrikt Stockholm Nord söker nu en person till rollen som gruppchef med placering i City. Tjänsten är direkt underställd ansvarig verksamhetschef. 

Arbetsbeskrivning 

Som gruppchef ansvarar du för medarbetarutveckling med målsättning att utvecklingen ska leda till anställning hos annan arbetsgivare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att matcha medarbetare mot verksamhetens uppdrag och affärer. Du har ett coachande förhållningssätt och drivs av att få andra människor att utvecklas. Du har ansvar för ett aktivt rehabiliteringsarbete och minskad sjukfrånvaro samt att verka för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Tillsammans med ansvarig områdeschef säkerställer du den dagliga driften genom att rätt person är på rätt plats och gör våra kunder nöjda. Utöver det kommer du ha kontakt med andra företag för att Samhall ska nå sitt mål om att utveckla våra medarbetare genom arbete. I tjänsten ingår fullt personal- och arbetsmiljöansvar.  

Kvalifikationer 

  • Ledarerfarenhet med personalansvar 
  • Dokumenterad erfarenhet av operativt arbete med medarbetarutveckling 
  • Erfarenhet av kundrelationer 
  • Gymnasial utbildning 
  • Erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel
  • B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du trivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror på människors förmåga till utveckling. Du ser möjligheter för att kunna matcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativ förmåga. Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och regionens utveckling.  

Under semestertider kan återkoppling ang rekryteringsprocessen dröja något.  

Övrig information 

Anställningsform: Tillsvidare med 6 mån provanställning

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Fackliga kontakter: Unionen: Georgios Pavlidis, tel. 076-126 67 44, Ledarna: Tommy Salomonsson, tel. 070-330 03 51, SACO: Asim Zilic, tel. 070-359 45 15

Hjemmeside:
www.samhall.seSøknadsfrist:
2024-07-31Spørsmål om stillingen
Aleksandra Brattström 
Verksamhetschef
072-201 85 09
 
 
 


Hvorfor jobbe i Brilleland?

# karrieremuligheter
# arbeidsglede
# folk i ryggen
# felleskap
# fornøyde kollegaer
# stabil arbeidsplass
# bonusprogram
# lederutdanning
# personalrabatt


Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.