Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken
Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken
 Vi söker sjuksköterskor som inte vill arbeta 3-skift 
 
Danderydsgeriatriken, som är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde, erbjuder geriatrisk vård för invånare i hela Stockholms län. Geriatriken utvecklas snabbt och vi kan därför erbjuda goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Ta chansen du också, till ett meningsfullt och utvecklande jobb hos oss på Danderydsgeriatriken.  
 
Danderydsgeriatriken bedriver sluten- och öppenvård vid Danderyds sjukhus. Kliniken har 109 vårdplatser fördelade på 5 vårdavdelningar. Vi har tre avdelningar med akutgeriatrisk inriktning, en med ortopedisk rehabilitering och en med strokerehabilitering. Vi har även öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och osteoporos. 
Kliniken har cirka 300 medarbetare. 
 
I vår verksamhet måste man ha förmåga att se hela människan och kunna ta tillvara hela teamets resurser. Samverkan med primärvård och kommun är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi har vårdsamordnare på samtliga avdelningar.  
 
Vid kliniken bedrivs varje termin omfattande undervisning och handledning av studerande från universitet/högskolor och gymnasieskolor. En av vårdavdelningarna är en studenttät avdelning och övriga avdelningar har studentsalar.   
 
Vid kliniken finns det goda friskvårdsmöjligheter inklusive friskvårdsersättning.  
 
Arbetsuppgifter:   
 
Som sjuksköterska på Danderydsgeriatriken får du använda alla dina kunskaper och färdigheter inom professionen. Vi arbetar i team vilket innebär att vi får lära av varandra och det stödjer ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Teamet består av: sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped och neuropsykolog.  
Inom verksamheten ser vi det som en tillgång att ha både nyutexaminerade och mer erfarna kollegor. I samband med anställning läggs en individuell introduktionsplan med fortlöpande kompetensutveckling under det första året. Vid fortsatt anställning finns goda möjligheter till stöd för akademisk utbildning inom omvårdnad samt möjlighet att få gå en handledarutbildning, för att kunna utvecklas i rollen som studenthandledare. 
För dig som så önskar finns det en möjlighet att arbeta inom klinikens olika specialiteter såsom akutgeriatrik, neurologi och ortopedi.  
 
Anställningsform:   
Tillsvidareanställning.   
 
Kvalifikationer:   
Legitimerad sjuksköterska   
 
Personliga egenskaper:   
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi önskar att du som blivande kollega till oss har ett genuint intresse för omvårdnad, är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och kan samarbeta i ett multiprofessionellt team. 
 
 
Information om kliniken finns på följande hemsida  
http://geriatrik.sll.se/vara-kliniker/danderydsgeriatriken/  
 


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-11-27


Dela annons
Anställningsform
Sjuksköterska

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Carina Lind-Rehnsfeldt 
Chefsjuksköterska
Margareta Levin 
Bitr. Verksamhetschef
Maria Wallberg 
Chefsjuksköterska
 

Fackliga representanter
Vårdförbundet Ingalill Sundström tel 08-123 561 46

Referensnummer
145116