Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Sjuksköterska till Minnesmottagningen, Jakobsbergsgeriatriken
Jakobsbergsgeriatriken är en landstingsdriven verksamhet, belägen på Jakobsbergs sjukhus. Här finns tre akutgeriatriska avdelningar med plats för ca 90 patienter samt en minnesmottagning med ca 300 utredningar/år.
Vi är en mottagning med ett team bestående av läkare, sjuksköterskor, psykolog, undersköterska och  arbetsterapeut. Logoped och kurator finns tillgängliga vid behov. Vi är också en utbildningsenhet för olika yrkeskategorier, vårdgrannar och intresseorganisationer.
Den primära arbetsuppgiften är att planera besök och utföra/delta vid undersökningar. Sjuksköterskans uppgift är också att ge ett tryggt och professionellt bemötande samt ge stöd till patient och närstående.  
 
Vi söker Dig som är intresserad av att bidra med en viktigt pusselbit i en minnesutredning samt att vara delaktig verksamhetens anhörigutbildning. Om intresse och erfarenhet finns av ledarskapsfunktion så kan detta vara möjligt som en del av tjänstgöringen. Vårt uppdrag gäller främst personer över 65 år  och är geografiskt begränsat till fyra närkommuner i Stockholms Län.  
 
Om tjänsten  
Tillsvidare 100% 
Tillträde snarast eller efter överenskommelse
 
 
Kvalifikationer  
Krav:  Legitimerad Sjuksköterska
Meriterande: Erfarenhet av liknande verksamhet, utbildning inom demensområdet såsom ex. Silviasjuksköterska, erfarenhet och /eller intresse för ledarskap.
 
Personliga egenskaper  
Vi vill att du har en förmåga att kunna självständigt planera och prioritera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du ser det teambaserade arbetssättet som stimulerande. 
 
Övrigt 
Flextidsavtal. Friskvård och friskvårdsersättning samta tillgång till gym på sjukhuset. Personalparkering.  
Övriga förmåner inom SLSO.  


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-08-06


Dela annons
Anställningsform
Sjuksköterska

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Evy Viklund 
Chef administration
Maria Rothlin 
Omvårdnadschef
 
 

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Lena Elfström, 08-12340492

Referensnummer
145694