Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Specialistläkare/Överläkare i gynekologi och obstetrik, Södertälje sjukhus
Kvinnosjukvården utvecklas och vi behöver nya medarbetare. Vi söker därför en erfaren specialist som vill arbeta med både gynekologi och obstetrik.
Vi erbjuder: Södertälje Sjukhus AB är ett akutsjukhus med ansvar för specialiserad kvinnosjukvård i sjukhusets närområde inklusive obstetrik med ca 2 200 förlossningar/år. Vi arbetar i team där du kommer att tilldelas specifika ansvarsområden utifrån kompetens och intresse. Vi samverkar med MVC där vi är konsulter samt med olika vårdaktörer inom Vårdval Gynekologi. På mottagningen har vi handledning regelbundet för ST-läkare i allmänmedicin. Du är anställd inom VO Kvinnor-Barn som har ca 100 medarbetare varav ca 23 läkartjänster inom Gynekologi och Obstetrik (inklusive fem ST-tjänster) och åtta barnläkartjänster. Som specialist ingår du i joursystemet och arbetar både med gynekologi och med obstetrik, men utifrån erfarenhet och intresse finns möjlighet att inrikta sig huvudsakligen mot en grenarna. Det finns ett etablerat gott samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset kring vård, utbildning och FoU verksamhet. Journalsystemet Take Care används gemensamt med Karolinska och primärvården.
 
Vi söker: En erfaren specialist som ser fördelar med att arbeta både med gynekologi och obstetrik. Du bör vara flexibel, självständig och ha en god samarbetsförmåga samt sätta värde i att arbeta på en mindre, dynamisk enhet. Vi erbjuder dig hög delaktighet, stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter.   
 
Kvalifikationer: Specialist i obstetrik och gynekologi, bred erfarenhet av båda inriktningarna är meriterande.
 
Personliga egenskaper: Egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, självständighet, ansvarstagande samt samarbetsförmåga. Du är en engagerad och positiv person, som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Du ska också ha en stark känsla för teamarbete och kunna vara med och utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Heltid, (dagtid) med jourtjänstgöring.
 
Övrig info: Vi erbjuder friskvård, eget personalgym och möjlighet att delta i kompetensutvecklingsprogrammet Humanistisk Medicin. Sjukhuset är centralt beläget med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss (22 minuter från Liljeholmen).  
 
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev!  
 
 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Södertälje Sjukhus AB, med 1 100 medarbetare, bedriver akut och planerad specialistvård samt förlossningsvård. Stora investeringar görs i ett nytt sjukhus som står helt klart 2018. Hos oss grundar sig verksamheten på nära samarbete mellan alla våra verksamhetsområden samt att medarbetare uppmuntras till aktivt kunskapsutbyte och ständig utveckling. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Läs mer om oss på www.sodertaljesjukhus.se.

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-10-29


Dela annons
Anställningsform
Specialistkompetenta läkare

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Henrik Overödder 
Verksamhetschef VO Kvinnor-Barn
 
 
 

Fackliga representanter
Leif Kinnari, 08-550 240 00
Leif Kinnari, 08-550 240 00Referensnummer
147911