Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Specialistläkare/Överläkare till PO Graviditet och Förlossning
Karolinska Universitetssjukhuset har just påbörjat en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Genom att vi organiserar oss utifrån patientens väg genom vården bygger vi en långsiktig framgångsrik verksamhet som skapar tydligt värde för både patienter och samhälle. Under hösten 2016 flyttade delar av Karolinska Universitetssjukhusets verksamheter i Solna in i vårt nybyggda universitetssjukhus som blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv. Den återstående verksamheten flyttar 2018. Den obstetriska verksamheten i Huddinge flyttar in i nya lokaler 2018-2019. 
 
Patientområde Graviditet och förlossning omfattar all graviditets- och förlossningsvård samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna. Vi har grupperat patienterna i tre patientflöden; Normal graviditet och förlossning, Komplicerad graviditet och förlossning samt Fostermedicin. Här arbetar cirka 450 medarbetare; läkare, barnmorskor, undersköterskor och viss paramedicinsk personal. 
 
Flera av våra erfarna obstetriker går i pension närmaste året och vi behöver därför nya kollegor, är du den vi söker?  
 
Vi erbjuder dig ett fantastiskt spännande och utvecklande jobb! Välkommen med din ansökan! 
 
Om tjänsten 
Arbetsuppgifterna är sedvanlig klinisk tjänstgöring som specialistläkare/överläkare inom obstetrik. I dina arbetsuppgifter ingår det att handlägga högspecialiserade graviditeter och förlossningar men det kliniska arbetet innehåller både det normala okomplicerade till det allra mest komplicerade. Tjänsten omfattar även ansvar för utbildning, utveckling och forskning inom ämnesområdet. Vår verksamhet bedrivs både på Karolinska Solna och Huddinge. Jourtjänstgöring ingår.  
 
Vi söker 
Vi söker dig som har ett gott omdöme och som trivs att arbeta som del i ett team med läkare, barnmorskor och undersköterskor. Du trivs också i en produktiv miljö och drivs av en vilja att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete i den kliniska vardagen. 
 
Till dina personliga egenskaper hör lyhördhet, flexibilitet och beslutsförmåga. Du har förmåga att engagera och att bidra till ett positivt arbetsklimat. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är specialist inom gynekologi/obstetrik och har ett uttalat intresse för och erfarenhet av obstetrik. Akademisk examen är meriterande men ej ett krav, däremot förväntar vi oss att du har ett intresse för forskning. Beroende på din erfarenhet och dina forskningsmeriter erbjuds specialistläkartjänst, biträdande överläkartjänst eller överläkartjänst. 
 

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer. För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års och för överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad.

 

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare  - korrekt ifylld, tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  •  Bevis om specialistkompetens 
  •  Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall) 
  •  Bevis om docentur (i förekommande fall) 
  •  Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer 

 

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf


Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.
 

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".    

 


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-10-31


Dela annons
Anställningsform
Specialistkompetenta läkare

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Karin Pettersson 
Patientflödeschef
 
 
 

Fackliga representanter
Läkarföreningen Clara Brandkvist, tel: 070-225 27 26, Marja Mitsell, tel:073-060 065 2
Läkarföreningen Clara Brandkvist, tel: 070-225 27 26, Marja Mitsell, tel:073-060 065 2Referensnummer
147959