Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Sjuksköterskor till Avd. 54, St. Görans sjukhus, Beroendecentrum Stockholm
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik och är en del av Stockholms läns landsting. Årligen besöker cirka 22 000 personer vår verksamhet som innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och medicinsk högspecialiserad vård. Vi strävar efter helhetssyn på individen och aktiv samverkan med våra vårdgrannar. Vi vill möta våra patienters behov och medverka till ökad livskvalitet för dem och deras närstående. 
 
Avdelningen 54 är en specialiserad slutenvårdsavdelning som tar emot patienter för avgiftning och för behandling av psykiatriska och somatiska tillstånd i samband med beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Vi har 20 vårdplatser och jobbar personcentrerat med individuella vårdplaner där fokus ligger på att upprätthålla en vårdande relation till våra patienter och motivera dem att vara delaktig i sin vård.
 
Avdelningen är också en klinisk utbildningsavdelning, KUA, där vi tar emot skötarelever, sjuksköterskestudenter, medicinekandidater och sjuksköterskor under specialistutbildning. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättringsarbete är en självklar del i vårt dagliga arbete. 
 
Arbetsuppgifter 
Vi söker nu två sjuksköterskor. Som sjuksköterska jobbar du i vårdlag tillsammans med skötare och läkare och du ansvarar för att planera, organisera, leda, genomföra och dokumentera omvårdnaden kring våra patienter. Du är delaktig i patienternas sociala planering och stor vikt läggs vid att få till en bra vårdkedja för dem. I ditt uppdrag ingår även att handleda blivande sjuksköterskor. 
 
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där eget ansvar och kollegialt samarbete är centrala delar. Inom Beroendecentrum Stockholm arbetar vi strukturerat utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor och kan därför erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Vi erbjuder även olika förmåner som flexibel arbetstid, fri sjukvård i öppenvård, friskvård, försäkringar och pensionsavtal. 
 
Anställningsform 
Tillsvidare. Dag, kväll och helg. 
 
Kvalifikationer 
Leg. Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Erfarenhet av beroende- och/eller psykiatrisk vård är meriterande. 
 
Personliga egenskaper  
Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är positiv och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du bör vara stresstålig och kunna hantera akuta situationer. Vi ser vidare att du har en god förmåga att samarbeta för att bli en del av vårt team samt att du har ett intresse för att vidareutveckla omvårdnaden. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Övrig information
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret inför nyanställning.

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-11-22


Dela annons
Anställningsform
Sjuksköterskor psykiatri

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Mahin Daraiee 
Enhetschef
Anette Andersson 
Biträdande enhetschef
 
 

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Lena Elfström 08-123 404 92

Referensnummer
148634