Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Enhetschef till Hässelby Beroendemottagning
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik och är en del av Stockholms läns landsting. Årligen besöker cirka 22 000 personer vår verksamhet som innefattar akut-och heldygnsvård, öppenvård och medicinsk högspecialiserad vård. Vi strävar efter helhetssyn på individen och aktiv samverkan med våra vårdgrannar. Vi vill möta våra patienters behov och medverka till ökad livskvalitet för dem och deras närstående. 
 
Vår nuvarande enhetschef på Hässelby beroendemottagning går snart i pension varför vi nu söker hans ersättare. Hässelby beroendemottagning har i uppdrag att erbjuda specialiserad, lokal beroendevård integrerad med socialtjänst i samverkan med allmänpsykiatri och annan lokal hälso-och sjukvård. Vi ansvarar för abstinensbehandlingar i öppenvård, uppföljning i öppenvård efter slutenvårdstillfälle, utredning och behandling av beroendetillstånd, farmakologiska behandlingar. På mottagningen finns 5 sjuksköterskor anställda, varav en har uppdrag som Case Manager. Här tjänstgör även 1 receptionist/medicinsk sekreterare, 1 specialistläkare, 1 underläkare samt 1 psykolog.
 
Arbetsuppgifter 
I arbetsledande ställning organiserar du och fördelar arbetet på mottagningen. Du ansvarar för arbetsmiljö, budget och omvårdnadsarbetet samt uppföljning av produktionstal och kvalitetsindikatorer. Du är underställd sektionschefen och ingår i sektionens ledningsgrupp. 
 
Som enhetschef hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med stort mått av eget ansvar likväl som samarbete med kollegor inom sektionen och med övriga mottagningar inom Beroendecentrum Stockholm. Vårdutveckling är en viktig del av arbetet och det finns goda möjligheter för utveckling och vidareutbildning. Vi erbjuder förmåner som flexibel arbetstid, fri sjukvård i öppenvård och friskvård. 
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning på grundbefattning med tre års heltidsförordnande som enhetschef. Om chefskapet fungerar väl kommer chefsförordnandet att förlängas i treårsperioder. 
Tillträde enligt överenskommelse.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, med minst två års erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av beroendevård är meriterande men inte ett krav. 
 
Personliga egenskaper 
Framför  allt att du har ett genuint intresse av att vidareutveckla verksamheten, kunna tillvarata medarbetarnas kompetens och att uppmuntra deras möjligheter till utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrig information 
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning. 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-11-24


Dela annons
Anställningsform
Chefer inom vård- och omsorg

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Maija Segle Konstenius 
Sektionschef
 
 
 

Fackliga representanter
Lena Elfström, vårdförbundet, 08-123 404 92

Referensnummer
148708