Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Beroendecentrum söker sjuksköterska till All-teamet
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik och är en del av Stockholms läns landsting. Årligen besöker cirka 22 000 personer vår verksamhet som innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och medicinsk högspecialiserad vård. Vi strävar efter helhetssyn på individen och aktiv samverkan med våra vårdgrannar. Vi vill möta våra patienters behov och medverka till ökad livskvalitet för dem och deras närstående. 
 
Vi söker nu en sjuksköterska till All-teamet. Mottagningen, som är en specialiserad beroendemottagning, är en del av öppenvårdssektionen Norra Stockholms stad som har mottagningar från Vasastan till Hässelby.  Mottagningen är förlagd tillsvidare i Kista.
 
Arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med vuxna personer som har ett skadligt bruk eller beroende av alkohol, narkotika och/eller läkemedel. Du kommer att ha ansvar för egna patienter och genomföra, följa upp och utvärdera behandling. Vi eftersträvar en hög patienttillgänglighet och patientdelaktighet. Arbetet är till stor del självständigt men du är också en del i ett team där exempelvis vårdplaner görs upp i samråd mellan patient, läkare och andra sjuksköterskor. Några gånger om året har vi studenter placerade på mottagningen och du kommer när du kommit in i arbetet vara delaktig som handledare. 
 
Inom Beroendecentrum finns goda möjligheter för utbildning och vidareutveckling.  Vi erbjuder olika förmåner som flexibel arbetstid, fri sjukvård i öppenvård, friskvård, försäkringar och pensionsavtal. 
 
Anställningsform  
Tillsvidareanställning, heltid, måndag-fredag  
Tillträde enlig överenskommelse.  
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i psykiatri. Tidigare arbete med beroende är meriterande men inte ett krav. 
 
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är positiv och bidrar till ett öppet och positivt klimat. Du behöver vara säker i din yrkesroll, arbetet är till stor del självständigt, men kräver även att du trivs med teamarbete och har lätt för att samarbeta. Du bör även vara öppen för utveckling i arbete och kunna ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Övrig information 
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning. 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-11-24


Dela annons
Anställningsform
Sjuksköterskor psykiatri

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Eva Eklund 
Enhetschef
 
 
 

Fackliga representanter
Vårdförbundet Lena Elfström, 08-123 404 92

Referensnummer
148745