Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Enhetschef till familjevårdsavdelningen
Stockholms Centrum för Ätstörningar är en av de största klinikerna i världen för patienter med ätstörningar
 
Vi tar emot patienter i alla åldrar med remiss eller som söker själva. Verksamheten utmärks av en hög medicinsk och psykoterapeutisk kompetens. Vi är landstingsdrivna och finns i vackra lokaler på Södermalm i Stockholm med mottagningsverksamhet (för barn, ungdomar och vuxna), flera dagvårdsenheter, två avdelningar med heldygnsvård samt en egen FoU-enhet.
 
Läs gärna mer om vår verksamhet på www.stockholmatstorningar.se 
 
Familjevårdsavdelningen är en liten, unik enhet. Vi har plats för 7 familjer och behandlingstiden är ca 8 veckor. 
Vi arbetar utifrån en evidensbaserad behandlingsmodell för unga patienter med ätstörningar där föräldrarna är närvarande med sina barn under hela behandlingsperioden.
Familjebaserad terapi, flerfamiljsterapi (MFT) och KBT/DBT har en central roll i behandlingen. 
Ett behandlingsteam med sjuksköterska, barnpsykiater, familjeterapeut, psykolog, sjukgymnast, musikterapeut och lärare arbetar med varje familj.
 
Idag har vi en chef får två vårdavdelningar men har beslutat att varje avdelning ska ha en egen chef. Nuvarande chef kommer att finnas kvar som chef på den andra avdelningen.
 
Arbetsuppgifter: 
Som enhetschef har du ett övergripande ansvar för att leda och organisera det löpande arbetet på enheten, samt ta tillvara medarbetarnas kompetens och uppmuntra till deras utveckling. Enhetschefens ansvar inkluderar utöver personalansvar även arbetsmiljö-, miljö, omvårdnads-, budget- och kvalitetsarbete.  
 
Anställningsform: 
Tillsvidare. Heltid. Vi tillämpar flextid. Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.  
 
Kvalifikationer:  
Leg sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatrisk vård eller motsvarande kompetens som bedöms lämplig. Erfarenhet av familjearbete är en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Personliga egenskaper: 
Du är positiv, lyhörd och kreativ med förmåga att skapa tillit och se möjligheter istället för hinder.
Du har god organisations- och samarbetsförmåga. Tillsammans med medarbetare och ledningsgrupp arbetar du för att skapa förutsättningar för en bra ätstörningsvård inom heldygnsvården för barn och unga. 
 
Övrig information:
Vi följer SLL´s riktlinjer angående MRSA-undersökning och piercing. Vi gör registerkontroller i samband med anställningen
 
Information om tjänsten lämnas av: 
Verksamhetschef Yvonne von Hausswolff-Juhlin 070-1655389
Enhetschef Margaretha Sandved 070- 484 6961 


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-12-03


Dela annons
Anställningsform
Chefer inom vård- och omsorg

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
 
 
 
 

Fackliga representanter
Lena Elfström 08-123 404 92, Vårdförbundet

Referensnummer
148936