Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Psykolog till Stockholms Centrum för Ätstörningar, Barnmottagningen
SCÄ är en av världens största kliniker för specialiserad ätstörningsvård.
Vi behandlar patienter i alla åldrar som lider av ätstörningar. Ungefär 1200 patienter går i pågående behandling hos oss och vi tar emot vårdsökande från hela landet som söker via remiss eller egenanmälan. Kliniken bedriver öppenvård, dagvård och heldygnsvård. Utöver det har vi även ett mobilt team för unga, internetbehandling med behandlarstöd och en egen enhet för forskning och utveckling. Kliniken startade i januari 1999 och sedan 2006 håller vi till i stora lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi är idag ungefär 120 medarbetare som arbetar här.  
 
Vi söker nu en psykolog till vår barnmottagning
 
Vad erbjuder vi dig?  
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med trevliga kollegor där du har möjlighet att påverka både vården och din egen utveckling. Om du är intresserad av forskning är vi rätt klinik för dig eftersom vi bedriver flera forskningsprojekt på vår FoU-enhet, som sker i samarbete med den kliniska verksamheten på enheterna.  
 
Arbetsuppgifter: 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att göra bedömningar samt bedriva behandlingsarbete. Du kommer att delta i behandlingskonferenser, handledning och metodutveckling tillsammans med övrig personal. Vi arbetar i team med familjebaserad behandling i enlighet med kliniska riktlinjer för barn och ungdomar. 
 
Anställningsform:  
Heltid. Vi tillämpar flextid. Tillträde efter överenskommelse. 
 
Kvalifikationer:  
Krav: Legitimerad psykolog.  
Utbildning i familjeterapi, KBT och/eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar samt deras familjer är meriterande, likaså erfarenhet av ätstörningsvård. Datorvana. 
 
Personliga egenskaper:  
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.  
 
Övrigt:  
Vi följer SLL´s riktlinjer angående MRSA-undersökning och piercing. Vi gör registerkontroller i samband med anställning.  
 
Information om tjänsten lämnas av:  
Enhetschef Ulla Brelin  
tel:08-1234 41 81, 073-063 89 82  
Biträdande enhetschef Anne-Charlotte Wiberg  
Tel: 073-042 0074 
 


Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2017-12-15


Dela annons
Anställningsform
Psykologer

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Ulla Brelin 
Chef
Anne-Charlotte Wiberg 
Bitr enhetschef
 
 

Fackliga representanter
Liisa Holtay, 08-123 40484, Psykologförbundet

Referensnummer
149317