Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 

Arbetsterapeut till Norra länets öppenvård, Beroendecentrum Stockholm
Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik och är en del av Stockholms läns landsting. Årligen besöker cirka 22 000 personer vår verksamhet som innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och medicinsk högspecialiserad vård. Vi strävar efter helhetssyn på individen och aktiv samverkan med våra vårdgrannar. Vi vill möta våra patienters behov och medverka till ökad livskvalitet för dem och deras närstående. 
 
Norra länets öppenvård består av nio beroendemottagningar. Vi tar emot patienter med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika, läkemedel och spel. Arbetet sker integrerat och i samarbete med socialtjänst, primärvård och allmänpsykiatri. 
 
Arbetsuppgifter 
I rollen som arbetsterapeut kommer du att ansvara för de nio beroendemottagningarna som ingår i Norra länets öppenvård. Arbetet kommer att utgå ifrån Solna-Sundbybergs beroendemottagning och arbete på övriga mottagningar kommer att ske vid behov. I arbetet ingår: 
  • Utredning och bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga 
  • Arbetsterapeutiska insatser med fokus på vardagsstruktur 
  • Behandlingsinsatser enskilt och i grupp 
  • Bedömning av hjälpmedelsbehov och förskrivning med fokus på kognitiva hjälpmedel 
Beroendecentrum Stockholm erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med hög del av eget ansvar. Vi erbjuder olika förmåner som fri sjukvård i öppenvård samt friskvård.    
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning 
Heltid 
Tillträde enligt överenskommelse 
 
Kvalifikationer 
Vi söker en legitimerad arbetsterapeut, gärna med flerårig arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete inom psykiatri och/eller beroendevård är ett krav.  
 
Personliga egenskaper 
I arbetet som arbetsterapeut behöver du ha god förmåga till självständigt arbete med kunskap att kunna lägga upp och genomföra arbetet på egenhand. Förmåga att samarbeta med andra aktörer och professioner är även av stor vikt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrig information  
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll ur belastningsregistret vid nyanställning. 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO är en del av Stockholms läns landsting och har verksamhet inom merparten av länets kommuner och stadsdelar. Vi bedriver vård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver SLSO forskning och utbildning inom allmänmedicin, psykiatri, beroendevård, barn- och ungdomspsykiatri och folkhälsa. www.slso.sll.se

Ansök här

Sista ansökningsdag: 2018-01-07


Dela annons
Anställningsform
Arbetsterapeuter

Type of employment
Tillsvidareanställning

Work hours
Heltid
Kontakt
Lillemor Gerdin 
Biträdande sektionschef
Liselotte Sten 
Sektionschef
 
 

Fackliga representanter
SACO, Aina Blom 0707-630129

Referensnummer
149667