Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Vacciner er vores speciale/At redde liv er vores speciale
AJ Vaccines A/S er en International pharma-virksomhed med danske rødder. Og vi er i kraftig vækst. Vacciner er vores speciale, og vi er stolte af vores produkter, som redder liv verden over. Vi kan med overbevisning sige, at vi brænder for det arbejde, vi udfører. En spændende fremtid venter os, for vi udvikler produktionen, investerer i vores faciliteter og kommer til at producere flere vacciner. Derfor vil du hos os møde et dedikeret team med en høj grad af diversitet – for vi tror på, at udvikling sker, når verden mødes. Og derfor gør vi også noget særligt ud af at udvikle hver eneste medarbejder. Vores arbejde er mere end blot et job. Sammen kan vi gøre en forskel i verden – land for land, barn for barn. Her taler vi ikke om, hvad vi ”plejer at gøre”, men fokuserer konstant på nye veje, nye tanker, nye relationer og ny energi!   


Akademikere til processupport hos AJ Vaccines

Vi redder menneskeliv på verdensplan. Vil du være med? 
Vi søger tre akademikere til Batch Release Syringes til processupport ifm. aseptisk produktion af vacciner. Vi udvider produktionen og har brug for flere kollegaer, der finder GMP-produktion interessant og vil indgå i et team, hvor der er en uformel omgangstone og plads til smil.  
 
Teamets ansvar og ambitioner 
Du træder ind i en vigtig position som akademiker i det team, der har ansvaret for vacciner i sprøjter. Vi er 48 medarbejdere, der sammen sikrer, at produktionerne gennemføres med god kvalitet. Når du bliver en del af vores teams, bliver vidensdeling, samarbejde og teamwork en naturlig og nødvendig del af din hverdag. På den måde sikrer vi fokus på levering, korrekt dokumentation og kvalitet.  
 
Dine arbejdsopgaver 
Vores arbejdsopgaver er mangeartede, hvor to dage ikke er ens. Du kommer primært til at arbejde med følgende opgaver:  
 • Ansvar for et eller flere aseptisk fremstillede produkter  
 • Udarbejde afvigelsesrapporter og planlægge samt gennemføre forbedringstiltag (CAPA)
 • Faglig support og træning af operatører og GMP assistenter
 • Udarbejde og opdatere hovedforskrifter og instruktioner 
 • Samarbejde med andre afdelinger om udarbejdelse af protokoller og rapporter på valideringer og test i afsnittet
 • GMP opgaver som ændringskontrol, statements o.lign. 
Hvem er du?   
Vi forventer, at du har en baggrund inden for den farmaceutiske industri med GMP-erfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund er farmaceut, civilingeniør, biomedicinsk ingeniør eller lignende.  
 
Du er faglig engageret, er proaktiv i din opgaveløsning og kan samarbejde på tværs af faggrupper og personligheder. Du arbejder struktureret og kan bevare overblikket med mange bolde i luften. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for at få afsluttet opgaverne til tiden. 
 
Du har en stor berøringsflade og fungerer ofte som bindeled, så det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og prioriterer det gode samarbejde højt. Desuden har du et fantastisk humør og går på arbejde med et smil.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
 • Har erfaring med aseptisk produktion af sterile lægemidler 
 • Har erfaring med produktionssupport, QC eller QA
 • Har mikrobiologisk indsigt i produktionshygiejne
 • Er struktureret og kan bevare overblikket
 • Besidder god sproglig formuleringsevne, såvel mundtligt som skriftligt på dansk 
Vi tilbyder 
Spændende arbejdsopgaver i en international virksomhed med høj faglighed og stort engagement. Du vil få en bred kontaktflade med dygtige kolleger i et miljø, hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen. 
 
Vi er centralt beliggende i København - tæt på metrostationen Islands Brygge - og har fri parkering på området. 
 
Vil du vide mere?  
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, så er du velkommen til at kontakte manager Lis Rasmussen på tlf. 4171 4840 eller via mail på LIRA@ajvaccines.com
 
Er du interesseret?  
Kan du genkende dig selv i rollen som akademiker hos AJ Vaccines, så søg snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Hos AJ Vaccines tror vi på, at et job er mere end bare et job, og vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrister, men med tanken om, at vi søger indtil det bedste match er fundet. 
 
Position type
Akademiker

Ansættelsestype
Fuldtid

Workplace

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 

Vi indkalder løbende til samtaler, så søg hurtigst muligt


Spørsmål om stillingen
Lis Rasmussen