Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Vacciner er vores speciale/At redde liv er vores speciale
AJ Vaccines A/S er en International pharma-virksomhed med danske rødder. Og vi er i kraftig vækst. Vacciner er vores speciale, og vi er stolte af vores produkter, som redder liv verden over. Vi kan med overbevisning sige, at vi brænder for det arbejde, vi udfører. En spændende fremtid venter os, for vi udvikler produktionen, investerer i vores faciliteter og kommer til at producere flere vacciner. Derfor vil du hos os møde et dedikeret team med en høj grad af diversitet – for vi tror på, at udvikling sker, når verden mødes. Og derfor gør vi også noget særligt ud af at udvikle hver eneste medarbejder. Vores arbejde er mere end blot et job. Sammen kan vi gøre en forskel i verden – land for land, barn for barn. Her taler vi ikke om, hvad vi ”plejer at gøre”, men fokuserer konstant på nye veje, nye tanker, nye relationer og ny energi!   


QA Assistent til AJ Vaccines

Vi redder menneskeliv på verdensplan. Vil du være med?  
Har du lyst til at være med til at frigive vacciner? Hvis du trives med en hverdag fyldt med ansvar og søde kollegaer, og gerne vil være med til at sætte retning for en virksomhed i rivende udvikling, har du chancen her som vores nye QA Assistent.  
 
Vi fremstiller vacciner, der redder mennesker i det meste af verden, men vi mangler et par hænder mere, så vi kan række endnu længere ud.  
 
Teamets ansvar og ambitioner  
Du bliver en del af Batch Release området, der består af 18 kollegaer, 14 QA specialists og 4 QA assistenter.  
 
Batch Release er placeret i QA, hvor vi er over 65 engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der dagligt arbejder med mange forskellige opgaver hos en international vaccineproducent.  
 
De primære ansvarsområder i området er at sikre frigivelse af sterile færdigvare af høj kvalitet fremstillet af AJ Vaccines til markedsføring i hele verden. Derudover fungerer vi som rådgiver vedrørende kvalitetssikring og GMP i vores produktions- og kontrol/analyseafdelinger.  
 
Når du bliver en del af Batch Release bliver koordinering, vidensdeling, samarbejde og teamwork en naturlig del af din hverdag. På den måde sikrer vi, som sidste led i værdikæden, at vi har fokus på levering, korrekt dokumentation og kvalitet.  
 
Arbejdet foregår på et højt fagligt niveau i en uformel omgangstone, hvor vi støtter hinanden i en hektisk og spændende hverdag, og hvor vi har en stor berøringsflade både internt i QA og eksternt i organisationen.  
 
Vi prioriterer humor, trivsel og arbejdsglæde højt.  
 
Dine arbejdsopgaver  
Områdets arbejdsopgaver er mangeartede, hvor to dage ikke er ens. Du kommer primært til at arbejde med følgende opgaver:  
 • Gennemgang af batchjournaler i forbindelse med frigivelse af sterile vacciner fra AJ Vaccines aseptiske fyldefaciliteter samt pakkeri
 • Deltage ved fysisk frigivelse af produkter  
 • Overvågning af produktioner under mediefyldninger og ved stikprøver  
 • Vedligeholde Batch Release afdelingens del af AJ Vaccines kvalitetssystem  
 • Sammen med produktions- og kontrol/analyseafdelingerne at sikre et højt GMP-niveau  
 • Koordinering af egne og tværorganisatoriske opgaver  
 • Godkendelse af dokumenter i Q-dok  
Hvem er du?  
Vi forventer, at du har en baggrund inden for den farmaceutiske industri og med GMP-erfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund er farmakonom, laborant, bioanalytiker eller lignende.  
 
Det er vigtigt, at du tager ansvar og initiativ, at du engagerer dig i dit arbejde, er proaktiv i din opgaveløsning og kan samarbejde på tværs af faggrupper og personligheder. Vi forventer, at du har overblik, er struktureret og trives med at have mange bolde i luften på samme tid.  
 
Der er altid mange opgaver i gang, så det er vigtigt, at du arbejder struktureret og kan bevare overblikket. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar for at få afsluttet opgaverne til tiden, er serviceorienteret og prioriterer det gode samarbejde højt.  
 
Du har en stor berøringsflade og fungerer ofte som bindeled, så det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner. Desuden har du et fantastisk humør og går på arbejde med et smil.  
 
Derudover forventer vi, at du:  
 • Har erfaring med aseptisk produktion af sterile lægemidler  
 • Er struktureret og kan bevare overblikket  
 • Holder af at samarbejde med andre og er fleksibel  
 • Er vant til at arbejde i MS Word og MS Excel  
 • Besidder god sproglig formuleringsevne, såvel mundtligt som skriftligt  
 • Behersker engelsk og dansk i skrift og tale  
Vi tilbyder  
Vi levere produkter i over 50 lande, samt vacciner til det danske børnevaccinationsprogram, så du vil få et bredt kendskab til vacciner og biologiske lægemidler.  
 
Et spændende og varieret job i en international virksomhed med høj faglighed og stort engagement, hvor du i høj grad selv er med til at præge din hverdag. Du vil få en bred kontaktflade med dygtige kollegaer i et miljø, hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen samt med gode muligheder for udvikling på det faglige og personlige plan. Vi har en afslappet omgangstone med plads til alle, og vi glæder os til at få dig som vores nye kollega.  
 
Vil du vide mere?  
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Mads Vestergaard Kusk på tlf. 7229 7564 / 2245 0240 eller via mail på MVG@AJVaccines.com  
 
Er du interesseret?  
Kan du genkende dig selv i rollen som QA Assistent hos AJ Vaccines, så søg snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Hos AJ Vaccines tror vi på, at et job er mere end bare et job, og vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrister, men med tanken om, at vi søger indtil det bedste match er fundet.  
 

Position type
Bioanalytiker/laborant/farmakonom

Ansættelsestype
Fuldtid

Workplace

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 

Vi indkalder løbende til samtaler, så søg hurtigst muligt


Spørsmål om stillingen
Mads Kusk 
Afsnitsleder, QP