Operatører til AJ Vaccines søges

Vi redder menneskeliv på verdensplan; Vil du være med?
Er du omhyggelig, ansvarsfuld og har solid GMP-erfaring fra et produktionslignende miljø? Brænder du for at gøre en reel forskel inden for global folkesundhed? Så er denne mulighed hos AJ Vaccines helt sikkert noget for dig!

AJ Vaccines har løbende ledige stillinger og søger dedikerede og kompetente operatører til at styrke virksomheden inden for afdelingerne Polio, BCG og Toxoid Manufacturing. Disse afdelinger er med til at sikre, at produktionen udføres med høj kvalitet og korrekt dokumentation, og arbejdet som operatør udgør dermed et konkret og værdifuldt bidrag hos AJ Vaccines.

Dét arbejder vi med

Polio Manufacturing
: Vores team bestående af 80 dedikerede kolleger arbejder på tværs af seks teams og er ansvarlige for alt fra klargøring og dyrkning af cellekulturer til opformering, oprensning og inaktivering af poliovirus.

BCG: Her fremstiller vi BCG-vaccine mod tuberkulose samt BCG Kultur til behandling af blærecancer. Med et team på 16 kolleger opdelt i oprensning og sterilisering, vil din indsats påvirke millioner af mennesker over hele verden.

Toxoid Unit: Vi er ansvarlig for produktionen af de aktive farmaceutiske komponenter i difteri- og tetanus-vaccinerne, og produktionen indebærer både up- og downstream-processer.

Dine arbejdsopgaver
Som operatør hos os kan du se frem til at indgå i en lang række forskellige produktionsprocesser. Afhængig af din tilknytning til virksomheden, vil du bl.a.:

  • Administrere batchjournaler, inkl. udprintning og etiketproduktion.
  • Udføre prøveudtagning og håndtere prøveafsendelse.
  • Koordinere med håndværkere ved maskinproblemer.
  • Vaske og klargøre produktionsudstyr.
  • Sikre kvalitet og overholdelse i eget arbejde med korrekt dokumentation.
  • Rapportere afvigelser og potentielle kvalitetsproblemer.
  • Oplære personale og udføre egen rengøring.
  • Opdatere faglig viden og følge gældende instruktioner.
  • Tackle øvrige operatørrelaterede opgaver for at støtte andre funktioner.

Hvem er du?
Du er uddannet operatør og/eller har erfaring med GMP, kvalitetskontrol/kvalitetsstyring fra produktionslignende miljøer. Kendskab til sterilproduktion og aseptisk arbejde er en fordel.

I en aseptisk produktion deltager flere produktionsmedarbejdere i samarbejdet, så det er vigtigt, at du er en aktiv teamplayer, som arbejder struktureret, kan bevare overblikket og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Desuden er du stabil, fleksibel, og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Du behersker dansk i skrift og tale. ​

Vi tilbyder
Spændende arbejdsopgaver i en international anerkendt virksomhed med danske rødder. Du vil i løbet af din arbejdsdag være i kontakt med dygtige kolleger i et miljø, hvor faglig sparring er en naturlig del af hverdagen.

Vores placering er centralt beliggende i København med kun få minutters gang til metrostationen Islands Brygge og gratis parkering til rådighed på området.

Arbejdstiden afhænger af, om du er tilknyttet et dag- eller aftenhold. Du må derfor gerne angive i din ansøgning, hvis du har nogle præferencer i forhold til dette.

I visse stillinger vil du være underlagt GAPIII-krav, hvilket indebærer, at du skal fremlægge en straffeattest, få taget en blodprøve og blive vaccineret.

Er du interesseret?
Så send os dit CV snarest muligt, da vi løbende screener og indkalder relevante kandidater til samtale.

I AJ Vaccines går vi ind for en inkluderende rekrutteringsproces som er fair for alle ansøgere. Vi ser derfor helst, at der ikke er foto i dit CV.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bliv en del af AJ Vaccines
Fra vores hovedkvarter i hjertet af København udvikler og producerer vi vacciner, diagnostiske værktøjer og terapeutiske løsninger med globalt formål. Det gør os særligt stolte, når vi ser, hvordan vores indsats bidrager til sygdomsbekæmpelse i over 50 lande gennem tæt samarbejde med WHO og UNICEF. Vores mangfoldige arbejdsstyrke består af mere end 600 dedikerede kolleger og omfavner 37 forskellige nationaliteter.
 
Når du træder ind i AJ Vaccines, bliver du en aktiv del af en fælles mission, der stræber efter en sundere, global verden. Uanset om du er en erfaren professionel eller et spirende talent, vil du her finde en platform, hvor du kan udleve dine ambitioner, præge fremtiden og skabe resultater. Så kom og bliv en del af vores rejse – dit bidrag vil gøre en forskel!

 

 


Application due


Start date


Work hours


Position category


Position type

Workplace
København S

Contact
 
 
 
 
Follow us