Undersköterska till Wijbacken

Vi söker just nu undersköterskor som vill utvecklas tillsammans med oss!

En dag på jobbet

Du arbetar som professionell undersköterska genom ett kontaktmannaskap som ger den boende trygghet och kontinuitet i omsorgen. Hos oss står den boendes behov i fokus och vi ser att du är nyfiken på hur bra omsorg formas i samarbete med närstående. Du hjälper våra boende med allt de behöver i det dagliga livet och skapar en meningsfull vardag utifrån individuella förutsättningar och önskemål.
Det är viktigt att våra medarbetare har kunskaper om socialtjänstlagen och är intresserade av att utveckla verksamheten till det bättre med goda idéer och gott samarbete. Vi arbetar i team med övriga professioner i verksamheten och förutsätter att du bidrar med ditt engagemang, kunskaper och erfarenheter. 

Vem är du?

 Krav:
- Vård- och omsorgsprogrammet vid gymnasium, Komvux eller yrkeshögskola med inriktning äldreomsorg med lägst 1450 poäng.
- Du behärskar svenska i tal och i skrift enligt CEFR-skalan nivå B2.
- Du är van datoranvändare och kan dokumentera enligt socialtjänstlagen.
- Du har erfarenhet av äldreomsorg på ett boende

- Körkort och tillgång till bil är en fördel eller att du bor i närheten 

Meriterande:
- Vi ser gärna att du är flerspråkig.
- Du vill arbeta med förbättringar och utvecklas i din profession. 

Personliga egenskaper:
- Du tycker om att arbeta med äldre och ser helheten i omsorgen.
- Du tar eget ansvar och samarbetar med kollegor, arbetsledning och anhöriga.
- Att ha ett gott bemötande är naturligt för dig och du vill gärna utveckla äldreomsorgen enligt Socialstyrelsens riktlinjer.


Vi erbjuder dig 

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt. Wijbacken är en dynamisk arbetsplats där det händer mycket positiva saker i vardagen. Många av våra medarbetare har arbetar här länge och det finns stort engagemang, arbetsglädje i vardagen och en vilja att bidra till verksamhetens utveckling. Vi arbetar medvetet för att vara tydliga i vår kommunikation och tränar den i våra arbetsgrupper. Vi vill att du växer och utvecklas i din profession, för vi vet att den individuella utvecklingen förbättrar verksamhetens kvalitet - vi arbetar enligt det salutogena arbetssättet både som ledare och omsorgspersonal. 

Södertälje kommun erbjuder personalförmåner och ett generöst friskvårdsbidrag upp till 3 000 kronor per år och du har även möjlighet att växla semestertillägget mot fler lediga dagar.
För mer information se: www.sodertalje.se/formaner


Välkommen till oss!  

Wijbackens vård och omsorgsboende är ett litet trevligt boende ute på landet i Hölö mellan Järna och Vagnhärad. Vi är omgivna av naturen både med kohagar och en hönsgård. Boendet består av 34 lägenheter fördelat i tre bostadsgrupper. Boendet har både omvårdnads och demensinriktning. En lägenhet består av ett rum med egen altan. Varje bostadsgrupp har ett gemensamt vardagsrum, ett stort  "bondkök" med utgång till en gemensam altan. Vi är ca. 30 anställda och söker nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss efter sommaren. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Titel:
Undersköterska till Wijbacken

Omfattning:
80-100%

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Sök tjänsten

Søknadsfrist: 2024-03-15


Spørsmål om stillingen
Anne Viertola 
Enhetschef
08-523 066 52
 
 
 
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Følg oss

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram

Del/Skriv ut


 

Välkommen till oss på Omsorgskontoret!

Som en av oss är du med och skapar förutsättningar för en god omsorg och vård till våra medborgare.

Vi ser olikheter som en styrka i vårt arbete. Det ger oss en bredd och kompetens att ge stöd till människor för att kunna leva ett så tryggt och självständigt liv som möjligt. Inom våra verksamheter är ambitionen att arbeta hållbart genom ett systematiskt kvalitetsarbete, digitalisering och kompetensutveckling.

Omsorgskontoret består av totalt ca 1700 medarbetare som nu hoppas på att du vill bli en av oss.

Vi erbjuder dig ett arbete som berör och har betydelse!