Instruktör NIU ishockey Täljegymnasiet

NIU Södertälje söker nu en instruktör i ishockey till vår ishockeyutbildning. Du kommer jobba i team för att utveckla våra elitsatsande gymnasie-elever.
Arbetspassen är förlagda måndagar 7.30 - 11.00 och onsdagar 7.30 -14.00  under vanliga skolveckor. Anställningen är 6-12 månader med start i augusti 2024, med möjlighet till förlängning.
 

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna utveckla våra elever med specifika övningar och individuell feedback, men även kunna vara en ledare i stort för en hel grupp. Lektionerna sker i Scaniarinken med teoretiskt, ispraktiskt och off-ice kommer bedrivas. Du ska bistå huvudansvarig lärare med ovan moment och även vara behjälplig med rekrytering och IUP samtal i den mån tid finns.
 

Vem är du?

Vi tror att du är en person som älskar ishockey och brinner för att se unga killar och tjejer utvecklas mot deras drömmars mål.
Vidare tror vi att du är nyfiken på att själv utveckla både ditt ledarskap och ditt specifika tränarskap.

Personliga egenskaper:
- Du ska kunna ta eget ansvar för delar eller hela lektioner, och kunna följa en planering.

Krav:
- Minst 3 års erfarenhet av elitjuniorutbildning
- Minst 1 års erfarenhet av Nationell Idrottsutbildning (NIU)

Meriterande:
- Ishockeyförbundets tränarutbildning (ETU)
- Lärarutbildning
- Coachat/tränat seniorer
- Landslagsmeriter / internationell erfarenhet
- Erfarenhet från arbete i skola

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Vid frågor kontakta Andreas Lindbäck

070-7220379

andreas.lindback@skolasodertalje.se 


Vi erbjuder dig

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.
Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner


Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Titel:
Instruktör NIU ishockey Täljegymnasiet

Omfattning:
30%

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning 6-12 månader

Sök tjänsten

Søknadsfrist: 2024-03-04


Spørsmål om stillingen
Andreas Lindbäck 
Rektor
070-7220379
 
 
 
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Følg oss

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram

Del/Skriv ut


Är du redo för Södertälje? Vill du arbeta i en av Sveriges mest intressanta skolkommuner? Kom till Södertälje, det är här det händer! 
Som ledare och lärare i Södertälje har vi ett uppdrag – att förbättra undervisningen i våra verksamheter så att eleverna utvecklas och lär sig. I Södertälje vill vi vara Sverigeledande när det gäller att utveckla undervisningen så att barn och elevers familjebakgrund får minskad betydelse. 

Att utveckla och förbättra förskolan och skolan måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare. Dessutom på ett strategiskt och långsiktigt sätt. Vår utveckling bygger på det skolforskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete. I samtliga skolformer har vi en gemensam modell för det systematiska kvalitetsarbetet, där vi strävar efter att lära av varandra i syfte att utveckla undervisningen. Vårt fokus är hela tiden på vad som sker i undervisningen och hur det påverkar barnens och elevernas lärande och utveckling. 

Ingela Hamlin
Utbildningsdirektör