Drift och underhåll söker sommarvikarier

Du kommer att ta hand om stadens grönområden och din arbetsinsats leder till en trevlig och trivsam miljö för våra invånare och besökare. Din arbetsdag delar du med Drift & Underhåll och är en rotationsbefattning. Det innebär, att du kommer att få arbeta med, framför allt, grönyteskötsel men vid behov utföra andra arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde.

Vårt mål är att ständigt effektiviserar oss som driftorganisation, därför förväntar vi oss det där lilla extra av dig som medarbetare. Inom hela Drift & underhåll är vi idag ca 100 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Bland dina arbetsuppgifter ingår exempelvis: 
- blomplanteringar 
- gräsklippningar 
- slyröjning 
- trädfällning 
- renhållning 
- lekplatsskötsel

Vem är du?
Personliga egenskaper:
- engagerad och ansvarstagande
- en lagspelare som även klarar av självständigt arbete
- flexibel och hjälpsam
- glad och positiv, samt har förmåga se lösningar där andra kanske ser problem

Krav:
- B-körkort
- Grundläggande datakunskaper
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Alla former av diplomerade utbildningar inom växt och grönskötsel
- Erfarenhet av lekplatsbesiktningar
- Motorsågs- och röjsågskort
- Utbildning för mobila plattformar
- Arbete med åkgräsklippare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.

Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

Välkommen till oss!
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Titel:
Drift och underhåll söker sommarvikarier

Omfattning:
100%

Anställningsform:
Vikariat 3-6 månader

Sök tjänsten

Søknadsfrist: 2024-03-24


Spørsmål om stillingen
Ronny Svensson 
Gruppchef
08-52304518
Matz Tännström 
Gruppchef
08-523 017 09
Peter Tännström 
Gruppchef
08-523 035 67
 
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Følg oss

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram

Del/Skriv ut


På samhällsbyggnadskontoret i Södertälje gör vi skillnad! Vi skapar förutsättningar för och leder genomförandet av en socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbar utveckling av vår kommun.

Södertälje har ett strategiskt läge i den starkt växande Stockholmsregionen och är en riktig stad med en historisk stadskärna, väl utbyggd infrastruktur och närhet till både Saltsjön och Mälaren. Vi är en viktig port för sjöfarten. Till detta kan läggas vårt starka näringsliv med bland annat två världsledande företag, Scania och AstraZeneca samt omkring 7 500 andra företag. I Södertälje bor drygt 100 000 invånare och våra ambitioner är höga när det gäller att vara en attraktiv kommun för såväl boende som för verksamma och besökare. Södertälje siktar mot att utses till Årets stadskärna, vi utvecklar våra ytterområden och vi arbetar aktivt och strategiskt för att vår planering ska stödja det stora intresse som bland annat bostadsmarknadens aktörer visar för att genomföra projekt i kommunen.

 

På samhällsbyggnadskontoret arbetar omkring 270 medarbetare. Vi arbetar med hela samhällsbyggnadsprocessen – från idé till genomförande och drift – på uppdrag från stadsbyggnadsnämnden, tekniska nämnden och fyra kommundelsnämnder samt i nära samarbete med kommunstyrelsen. Kontoret ansvarar exempelvis för kommunens strategiska planering och genomförande av de frågor som är avgörande för Södertäljes utformning i dag och i framtiden; boendemiljö, stadsmiljö, trafik, förhållandet stad/landsbygd. Kontoret arbetar både i linjeorganisationens olika processer samt i projekt över enhetsgränser.