Timanställda sjuksköterskor, Hälso- och sjukvårdsenhet

Valmöjligheten är dina!

Välj hur du vill arbeta utan att tumma på din arbetsmiljö. Hos oss är du en i teamet oavsett anställningsform. Hälso- och sjukvårdsenheten inom Södertälje kommun söker flera sjuksköterskor för timanställning alternativt vikariat. Vi erbjuder konkurrenskraftig timlön, valmöjligheter inom vilka eller vilket område du vill arbeta extra och erbjuder dessutom friskvårdsbidrag, även för våra timanställda sjuksköterskor. Naturligtvis får du inskolning så du känner dig trygg med ditt uppdrag och du får kontinuerligt stöd av sjuksköterskekollegor i ditt arbete.

Valmöjligheter finns både dagtid inom särskilt boende för äldre eller inom LSS och Socialpsykiatri. Vi har en kväll- och nattjour och det finns även möjlighet till jourtjänstgöring under helger, både dagtid, kvällstid och nattetid. Valet är ditt om du vill arbeta inom alla dessa områden eller bara i något. Du ges möjlighet att själv planera ditt arbete och hur mycket du vill jobba.

Känner du dig lockad, tveka inte med din ansökan. Du är välkommen att kontakta oss på hälso- och sjukvårdsenheten via telefon eller mejl. Vi besvarar gladeligen dom frågor och funderingar du har.
 

Vem är du?

Krav
- Du är legitimerad sjuksköterska.
- Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket - både muntligt och skriftligt.
- Du har goda kunskaper i dokumentation samt goda IT-kunskaper.
-  B-körkort för arbete kväll, natt, helg samt inom LSS

Meriterande
- Specialistutbildad inom distriktsvård, vård av äldre eller annan utbildning relevant som bidrar till våra patienter.

Dina personliga egenskaper
- Du värdesätter möjligheten till nytänkande.
- För att komma till din bästa rätt hos oss behöver du vara självgående och prestigelös.
- Du är genuint intresserad av att arbeta med människor.
- Du har förmåga att leda och motivera, hitta lösningar och se möjligheter.
 

Vi erbjuder dig

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med bra arbetstider, engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att verkligen göra skillnad för våra brukare.

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt. Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

Rekrytering sker löpande.
 

Välkommen till oss!

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Titel:
Timanställda sjuksköterskor, Hälso- och sjukvårdsenhet

Omfattning:
10-100%

Anställningsform:
Timvikariat

Sök tjänsten

Søknadsfrist: 2024-05-31


Spørsmål om stillingen
Nadia Barsoum 
Resultatenhetschef
08-523 033 95
Ingalill Eriksson 
Tf resultatenhetschef
08-523 040 84
 
 
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Følg oss

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram

Del/Skriv ut


 

Välkommen till oss på Omsorgskontoret!

Som en av oss är du med och skapar förutsättningar för en god omsorg och vård till våra medborgare.

Vi ser olikheter som en styrka i vårt arbete. Det ger oss en bredd och kompetens att ge stöd till människor för att kunna leva ett så tryggt och självständigt liv som möjligt. Inom våra verksamheter är ambitionen att arbeta hållbart genom ett systematiskt kvalitetsarbete, digitalisering och kompetensutveckling.

Omsorgskontoret består av totalt ca 1700 medarbetare som nu hoppas på att du vill bli en av oss.

Vi erbjuder dig ett arbete som berör och har betydelse!