Gruppledare till Förebyggande enheten-vikariat

Vikarierande gruppledare till Förebyggande enheten, seniora mötesplatser (fr o m så snart som möjligt t o m 2024-12-31, med möjlighet till förlängning)

Är du en driven ledare som gillar att leda i förändring?

Då kanske du är den vi söker till vårt ledningsteam. 
Förebyggande enheten består av fem olika verksamheter, vilka är anhörigkonsulenter, fixarservice, uppsökare, teamet för trygg och säker hemgång samt seniora mötesplatser. Ledningsteamet består av resultatenhetschef och 2 gruppledare, varav en av dem kan bli du.


Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som gruppledare ingår det att arbetsleda några av våra team, och i detta fall handlar det om våra seniora mötesplatser. Våra tre nuvarande mötesplatser ligger centralt placerade i Södertälje, men verksamhet kan ske på andra platser i kommunen.
Du leder och fördelar det dagliga arbetet på uppdrag av resultatenhetschef, är närvarande med och för dina kollegor på mötesplatserna, och skapar engagemang och delaktighet. Du stödjer dina kollegor i det systematiska kvalitetsledningsarbetet, håller i vissa möten samt är det närmsta stödet för dina kollegor. Tillsammans med resultatenhetschefen och den andra gruppledaren förväntas du driva enhetens verksamhetsutveckling och metodarbeten, samverka med andra aktörer för framgång och resultat.
Vi är stolta över den fina arbetsmiljö och arbetskultur vi har inom verksamheten och i ditt uppdrag tillsammans med oss andra ledare och kollegor ingår det att fortsätta förvalta och utveckla dessa vidare. 
 

Vem är du?

Personliga egenskaper:
För att lyckas som gruppledare inom förebyggande enheten och de seniora mötesplatserna behöver du vara en driven och lösningsfokuserad person med ett stort engagemang både för verksamheten och för medarbetarna i verksamheten. Du är en förebild och trygg i dig själv, gillar att arbeta självständigt och flexibelt men tycker också om att arbeta tillsammans för att nå goda resultat. Du är strukturerad och tydlig i din kommunikation och har en god samarbetsförmåga. Du utgår från tillit i dina relationer och har modet att våga både förvalta men även att pröva nytt för att nå goda resultat. Du gillar att leda i förändring, är bra på att inspirera och motivera medarbetare samt ser möjligheter och är glad och positiv. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. 

Krav:
- Du har erfarenhet av ledarskap
- Du har en adekvat högskoleutbildning
- Körkort

Meriterande:
- Att du kan andra språk förutom svenska. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Vi erbjuder dig

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.
Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

Förebyggande enheten har sina lokaler på Storgatan 42, och nuvarande mötesplatser ligger centralt placerade i Södertälje. Arbetet vi gör tillsammans har sin utgångspunkt i ett professionellt och respektfullt bemötande. Bilden av vår arbetsplats skapas i varje möte, som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt. 
 

Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Titel:
Gruppledare till Förebyggande enheten-vikariat

Omfattning:
100%

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning 3-6 månader

Sök tjänsten

Søknadsfrist: 2024-04-15


Spørsmål om stillingen
Kristina Ada 
Gruppledare
08-523 044 44
 
 
 
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000

Følg oss

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram

Del/Skriv ut


 

Välkommen till oss på Omsorgskontoret!

Som en av oss är du med och skapar förutsättningar för en god omsorg och vård till våra medborgare.

Vi ser olikheter som en styrka i vårt arbete. Det ger oss en bredd och kompetens att ge stöd till människor för att kunna leva ett så tryggt och självständigt liv som möjligt. Inom våra verksamheter är ambitionen att arbeta hållbart genom ett systematiskt kvalitetsarbete, digitalisering och kompetensutveckling.

Omsorgskontoret består av totalt ca 1700 medarbetare som nu hoppas på att du vill bli en av oss.

Vi erbjuder dig ett arbete som berör och har betydelse!