Relationsorienterad VD till Kvadrat i Växjö

 

Kvadrat grundades 1988 och är Sveriges största bolag för egenföretagande konsulter. Namnet Kvadrat i kombination med att vi har en triangelformad logotyp symboliserar att vi vågar provocera, tänka annorlunda och bryta invanda mönster.

Vi verkar som kompetens- och resursförstärkning i kundernas organisationer och erbjuder tjänster inom systemutveckling, digitalisering, informationshantering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling, projektledning, m fl områden.


Vår nuvarande VD, Jan Cserpes, har valt att sluta hos oss efter fyra fantastiska år. Vi tackar honom för det fina arbete han har gjort och önskar honom lycka till framöver.
Nu söker vi hans efterträdare.

 

Vi på Kvadrat tror på frihet. Frihet att kunna styra sin tid och frihet att själv bestämma vad man ska arbeta med. Vi tror att människor som ingår i ett sammanhang mår bättre och har större möjlighet att bli lyckliga – vilket också märks i vår vision ”världens lyckligaste yrkesmänniskor”.

Att hjälpa människor som vill ta steget till ett friare och lyckligare konsultliv har vi arbetat med på Kvadrat i 35 år, långt innan det blivit något av en folkrörelse att starta eget.

Vi är konsultbranschens entreprenörer och våra nästan 600 konsulter verkar i egna bolag. Den energikick det ger att vara med på resan när någon vågar tro att ”tillsammans med Kvadrat vågar jag ta steget” är en av flera anledningar varför vi tror att du vill arbeta hos oss.

Idag är vi ett härligt gäng konsulter som bor i Växjö med omnejd. På Kvadrat gör vi saker tillsammans. Vi är ett starkt nätverk av entreprenörer och intraprenörer som tillsammans bygger Kvadrat.

Vår kultur bygger på 4K - kompisar, kompetens, kunder och kapital.

Som VD är ditt uppdrag att leda och driva tillväxten i Kvadrat Växjö.

Det innebär att:

 • Bygga vidare och vårda den fina kvadratkulturen tillsammans med konsulterna genom sociala och professionella events och aktiviteter samt ett coachande ledarskap. Varje konsult är sin egen chef, med sitt eget bolag.
 • Försäljning och marknadsföring till nya och befintliga kunder för att Kvadrats konsulter ska få jobba i intressanta och spännande uppdrag.
 • Attrahera och rekrytera nya kvadratkonsulter.
 • Coacha Kvadrat Växjös konsulter i deras uppdrag och utveckling.
 • Hjälpa dem som vill starta bolag i samverkan med Kvadrat.
 • Ansvara för Kvadrat Växjös ekonomi, avtal och åtaganden.
 • Ingå i styrelsen för Kvadrat Växjö.

För att passa och trivas i rollen som VD för Kvadrat Växjö tror vi att det här är du:

 • Du älskar att hjälpa människor utvecklas och dina personliga egenskaper är sådana att man gärna vill arbeta tillsammans med dig.
 • Vi tror att du är genuint intresserad av människor. Med genuint intresserad menar vi att du lyssnar och på riktigt bryr dig om dem i din omgivning.
 • Du är en social person som tycker det är kul att göra saker tillsammans med andra. Att bygga ”socialt kapital” är en viktig del i vår modell som kräver tid och engagemang.
 • Du tycker det är roligt att göra bra affärer och älskar när du har möjlighet att sätta dina nätverk i spel. Du går igång på att få saker gjorda och att fira framgång tillsammans med teamet. Du är välkänd i Växjöområdet, med ett stort lokalt kontaktnät och gärna även bekant och bekväm med närvaro i Kalmar och Karlskrona. Vi vill utöka våra nätverk och tar gärna uppdrag remote.
 • Du vet att det viktigaste för att lyckas attrahera, utveckla och behålla konsulter är att bygga en stark kultur och du har många idéer på hur du skulle göra det om du får möjligheten.
 • Du behöver också ha ett genuint intresse för kundföretagens verksamheter, både inom teknik och affärsutveckling för att på bästa sätt kunna matcha verksamhet och konsult.

Placering och omfattning

Tjänsten är baserad i Växjö, på heltid med ansvarstid

Frågor och ansökan

OBS! Under semesterperioden vecka 27–31 kommer vi inte att kunna besvara några samtal. Vi kommer att börja gå igenom ansökningar vecka 32 och löpande. Har du frågor är du välkommen att höra av dig fr.o.m. måndag 5 augusti.

Kontaktperson Kvadrat: Björn Widlund, Styrelseordförande Kvadrat Växjö AB och CFO Kvadrat Holding AB. Telefon 072-201 84 64, Mail bjorn.widlund@kvadrat.se

Kontaktperson Head Consulting Group: Ewa-Marie Åström, Senior rekryteringskonsult och ansvarig för rekryteringen. Telefon: 0738 – 01 04 46

För rekryteringen ansvarar Head Consulting Group AB och det är till dem du skickar din ansökan. På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar vi e-post, utan du söker tjänsten via Head Consultings hemsida www.headconsulting.se.

För den här rekryteringen har Kvadrat gjort sitt val av rekryteringspartner och undanber sig erbjudanden från CV-leverantörer eller rekryteringsföretag.

Kvadrat grundades 1988 och är Sveriges största bolag för egenföretagande konsulter. Namnet Kvadrat i kombination med att vi har en triangelformad logotyp symboliserar att vi vågar provocera, tänka annorlunda och bryta invanda mönster.

Vi verkar som kompetens- och resursförstärkning i kundernas organisationer och erbjuder tjänster inom systemutveckling, digitalisering, informationshantering, ledning, organisations- och verksamhetsutveckling, projektledning, m fl områden.

Arbejdssted:
Växjö

Application due:

2024-08-30

Uppdragets omfattning:
Heltid

Startdatum:
Enligt överenskommelse

DelaFölj ossKontakt os

Ewa-Marie Åström 
Senior Rekryteringskonsult
0738 - 01 04 46