Due date
17.03.2024


Department
Strategi og organisasjonsutvikling


Work place
Langhus


Position type
Prosjekt

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig, norsk- og familieeid elektrogrossist og kompetansepartner som i dag omsetter for 3 mrd NOK ved hjelp av våre 270 medarbeidere og 27 ProffPunkt rundt om i landet.

Har du lyst til å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i et selskap som vil ligge i forkant av endringene, og som ønsker å drive energibransjen ved å sette bærekraftige håndavtrykk der andre setter fotavtrykk? Vi leverer energiløsninger som skal bety noe for generasjoner. De skal bidra til at norske hjem og virksomheter får et bedre grunnlag for å møte bærekraftsmålene. Derfor satser vi stort på innovasjon og utvikling.

Vi søker nå nysgjerrige og engasjerte studenter fra ulike studieretninger som innovasjon og forretningsutvikling, designfag, elkraft, fornybar energi, ingeniørfag eller lignende. Vi ser etter deg som har kommet godt i gang med studiene på bachelor- eller masternivå. Du brenner for å skape gode løsninger for kunder og sluttbrukere, drives av å utforske nye ukjente områder og synes det er gøy å jobbe strategisk med problemløsning. Dette er en god mulighet til å bli bedre kjente med energibransjen og dens utfordringer, og få relevant erfaring fra næringslivet.

Dere vil jobbe sammen i ett team for å utvikle konkrete konsepter innenfor energibransjen. Dere innhenter innsikt gjennom intervjuer og workshops for å definere konseptene og kjøre tester for å verifisere løsningene. Hvilke konkrete konseptområder du vil jobbe med, blir besluttet når det nærmer seg arbeidsperioden. 

Teamet vil samarbeide tett med innovasjon- og forretningsutviklingsavdelingen, samt få støtte av andre interne ressurser der det er behov. Arbeidsperioden vil være fra medio juni til medio august, og med innlagt sommerferie på 2 uker. Arbeidssted er vårt hovedkontor på Langhus, som vi selv mener er et av de fineste og hyggeligste kontorene som finnes. Vi har flott kantine med varm lunsj hver dag, gode treningsfasiliteter og ikke minst hyggelige og dyktige kollegaer.

Hva må være med i søknaden din?
Fortell oss hvorfor du er en av de kandidatene vi burde satse på i sommer og hvordan dine ferdigheter kan være med å bidra til at teamet lykkes med oppgaven. Legg også ved CV og karakterutskrifter fra hele studieløpet.

Har du spørsmål angående stillingene, ta kontakt med Innovasjons- og utviklingsansvarlig Heidi Amundsen på tlf 958 37 288.

Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Berggård Amundsen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.