Trekantbrand logo

Buschauffør til TrekantBrand

 

Buschauffør til TrekantBrand

TrekantBrand søger lige nu en buschauffør i Fredericia.
TrekantBrandr et af landets store redningsberedskaber, der dagligt skaber tryghed for ca. 250.000 borgere, samt en lang række store virksomheder. TrekantBrand råder over 15 brandstationer i fem kommuner.

Ved siden af vores beredskabslovsmæssige forpligtigelser løser vi en række sideaktiviteter for vores ejerkommuner, hvoraf bus tjenesten er den største opgave.

Om os

Busafdelingen er, sammen med kørselskontoret, med til at servicere Fredericia Kommunes borgere.
I busafdelingen er der 17 faste chauffører, som du vil have daglig, tæt kontakt og samarbejde med. Til sammen kører vi ca. 600 kørsler om dagen.
På kørselskontoret er der ansat 3 disponenter, to eftermiddagsvagter samt en teamleder.
Som chauffør vil du referere til teamlederen, der er leder for både busafdelingen og kørselskontoret.

Jobbeskrivelse

De primære borgergrupper, der transporteres, er børn og ældre. Børnene køres fortrinsvis til og fra skole, hvor de ældre borgere køres til læge, genoptræning og dagcenter mv.
Den daglige planlægning udføres af kørselskontoret.
Chaufføren får kørelisten via en tabletløsning.

Du vil som nyansat chauffør få en grundig oplæring i tabletløsningen samt de forskellige forhold, der gør sig gældende for den måde, vi griber vores kørsel an på. Oplæringen vil foregå som sidemandsoplæring sammen med en af dine nye kollegaer og vil vare i ca. 14 dage. Efter veloverstået oplæring, vil du indgå i den daglige drift, på lige fod med de øvrige chauffører.

Om dig:

Vi lægger stor vægt på, at du er servicemindet, engageret, empatisk og fleksibel. Din vigtigste opgave bliver at skulle hjælpe både børn, voksne og ældre, hvoraf mandag har enten fysiske og/eller psykiske udfordringer. Det er derfor vigtigt, at du er rustet til at yde en ekstra indsats for, at de kommer trygt og sikkert frem.

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du er i besiddelse af følgende:

  • Et kørekort kategori D, ligeledes krav at kode 425 (Erhvervsmæssig personbefordring til kategori D) er taget og gennemført.
  • EU Chaufføruddannelse
  • BAB 1-2-3 samt gyldigt takografkort.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for faglig- og personlig kompetenceudvikling
  • Et unikt fagligt og socialt fællesskab
  • En spændende arbejdsplads i udvikling og med stor indflydelse på egen hverdag
  • En uformel omgangstone med højt til loftet

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi søger hurtigst muligt en dygtig og servicemindet buschauffør til vores busafdeling med tilknytning til kørselskontoret på Prangervej 7, 7000 Fredericia.

Ansættelsen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Arbejdstiderne vil som udgangspunkt ligge imellem kl. 07.00 og 17.00 mandag til fredag, nærmere tidspunkter aftales til jobsamtalen. Der vil være en delepause midt på dagen.
Det vil sige, at du møder ind om morgenen og kører til midt på formiddagen. Efter delepausen møder du ind om eftermiddagen og kører til kl. ca. 17.00. Mødested, både før og efter pausen, er i vores garage på Vejlevej i Fredericia.

Aflønning sker efter principperne om “Ny Løn” og i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og FOA, der er den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelse er betinget af tilfredsstillende straffeattest. En tilfredsstillende straffeattest skal opretholdes i hele ansættelsesforholdet. Der vil til enhver tid blive foretaget en konkret vurdering af, hvorvidt en eventuel anmærkning på straffeattesten har betydning for ansættelsesforholdet. Ligeledes er det en betingelse for ansættelsen, at der kan indhentes en pletfri børneattest. Den pletfri børneattest skal opretholdes i hele ansættelsesforholdet.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevante bilag senest den 23. august kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 35.

Trekantområdets Brandvæsen opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap mv. Straffe- og børneattest skal kunne fremvises.

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sabine Christensen på telefon 23 43 26 64, mail sabine.christensen@trekantbrand.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Adfærdspolitik

I TrekantBrand tror vi på at ”gode resultater og god adfærd skal gå hånd i hånd.” Derfor har vi udarbejdet et adfærdskodeks (TOPAS), der tager udgangspunkt i de fem kerneværdier Tillidsskabende, Ordentlige, Professionelle, Anerkendende og

Samarbejdende.

Application due
23-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position category
Beredskab & kørsel

Workplace


Contact
Sabine Christensen 
Teamleder
contacticon 23 43 26 64
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us