Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Social- og sundhedshjælper elev, Ærø Kommune
Bliv social- og sundhedshjælperelev i Ærø Kommune. 
 
Ærø Kommune søger 2 social- og sundhedshjælperelever pr. 1. februar 2018.
 
Vi søger elever til social- og sundhedshjælperuddannelsen med start 1. februar 2018. Uddannelsen varer 1 år og 2 måneder, hvor der er veksling imellem praktik og skole. Praktikdelen vil være i hjemmeplejen eller på et plejecenter i Ærø Kommune og skoledelen på SOSU-skolen i Svendborg.
 
Som social- og sundhedshjælperelev lærer du at arbejde rehabiliterende, så borgeren hurtigst muligt kan klare sig selv igen. Du lærer, hvordan godt samarbejde imellem borgere, pårørende og kollegaer har betydning for, hvordan du udfører opgaverne. 
 
Adgangskraverne til uddannelsen er, at du skal have gennemført Grundforløb 2 på social- og sundhedsskolen. Har du anden baggrund end Grundforløb 2, f.eks. arbejdet som ufaglært inden for ældreområdet, skal du søge skolen om en realkompetencevurdering. For ydelige oplysninger kontakt da: www.sosufyn.dk  
 
Du får elevløn under uddannelsen. Og hvis du er 25 år eller derover og har et års relevant arbejdserfaring inden for området, med mindst 24 timer/ugen i gennemsnit inden for de sidste 4 år, kan du få voksen-elevløn.
 
Kontakt uddannelsesansvarlig Kirsten Gregersen tlf. 63 52 55 15 eller på e-mail kig@aeroekommune.dk hvis du har spørgsmål.
 
Ansøgningsfrist: den 30.10.2017 kl. 9:00.
 
Forventede samtaler den 08.11.2017. 


About the position

Position title

Elever

Position type

Fuldtid

Workplace

Midlertidig ansættelse

Work hours

Ældre- og sundhedsområdet

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 30-10-2017


Spørsmål om stillingen

Kirsten Gregersen 
Leder af Ældreområdet
63525515
 
 
 

Del/Skriv ut