Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Pædagog
Vi søger en pædagog 37 timer/ uge med tiltrædelse 1. december 2017.  
 
Vi leder efter en faglig, robust, stabil og aktiv kollega, der har kompetencer og lyst til at prioritere børnenes læring med et særligt fokus på krop og bevægelse samt musik. Det er vigtigt for os, at du brænder for pædagogikken og kan tænke ud af boxen i et innovativt perspektiv.  
 
Du skal kunne gå foran og lede en børnegruppe.  
Du skal kunne arbejde målrettet og struktureret med det enkelte barn og børnegruppens trivsel og læring.  
Du skal have overblik og være indstillet på at arbejde på tværs af hele huset og med det mål at gøre vores læreplan levende.   
Du skal være stærk i at samarbejde både horisontalt og vertikalt.  
 
I vores børnehave er vi pt. 70 børn og 12 medarbejdere heraf er 7 pædagoger, 1 pædagogisk assistent, 2 i køkkenet og 2 i ledelsen. Derudover har vi løbende praktikanter tilknyttet vores enhed.
 
I Sdr. Omme Børnehave er det pædagogiske arbejde prioriteret efter ’åben plan’ princippet, med aktivitetsrum såvel ude som inde. Vi prioriterer børnenes trivsel gennem leg, læring og kreativitet. Det er vores mål, at Sdr. Omme Børnehave skal være ’et godt lære og være sted for børn og voksne’. Vi prioriterer relationen og opmærksomheden på at gøre ’hinanden gode’. 
Vores sted er den skønneste plet i Sdr. Omme og vores fokus er hele tiden at skabe de bedste rammer og lave sjove lærerige aktiviteter sammen med børnene. 
 
Vi har en positiv forældregruppe og sammen prioriterer vi et godt og respektfuld samarbejde, hvor mottoet er ’sammen finder vi ud af det’.  
Du kan læse mere om vores børnehave på hjemmesiden.  
 
Vi glæder os til at læse din ansøgning, der sammen med dine referencer, skal være i vores indbakke senest fredag d. 20. oktober kl. 8.00. Samtale forventes afholdt d. 26. oktober i dagtimerne.
 
Et bevis for opdateret førstehjælpskursus er en forventning.  
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 
 

BILLUND KOMMUNE
- en attraktiv arbejdsplads med trivsel


I Billund Kommune arbejder vi værdibaseret med fokus på at skabe trivsel. Det skal sikre, at vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder indlevende, effektivt og serviceorienteret.

Vi tror på, at kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere er bedst til at sikre borgerne en god service.

Derfor prioriterer Billund Kommune udvikling af den enkelte medarbejder og af arbejdspladsen højt, og både ledere og medarbejdere er forpligtede til såvel individuel som fælles kompetenceudvikling.

Der er samtidig en forventning om, at ledere og medarbejdere nyttiggør deres kompetencer i det daglige arbejde, ligesom de videreformidler og modtager deres viden positivt.

Billund Kommune ▪ Jorden Rundt 1 ▪ 7200 Grindsted ▪ Tlf. 7972 7200
Mail: kommunen@billund.dk ▪ Web: www.billund.dk

About the position

Position type

Børn og Unge

Workplace

Børnehaven Sdr. Omme

Workplace

Fastansættelse

Work hours

Fuldtid

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 20-10-2017


Spørsmål om stillingen

 
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn

Del/Skriv ut