Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Familie- og forebyggelseschef til Børnenes Hovedstad
Kan du omsætte ambitiøse visioner til kvalitet i kerneopgaven i samspil med ledere, medarbejdere, politikere og samarbejdspartnere? 
 
Billund Kommune søger en familie- og forebyggelseschef, der kan fortsætte arbejdet med at styrke den tværgående og helhedsorienterede kvalitetsudvikling af vores sundhedsfaglige, socialfaglige og pædagogiske indsatser for børn og unge. Billund Kommune er en ambitiøs kommune, der med udgangspunkt i visionerne om Børnenes Hovedstad og Familiens bedste valg ønsker at være førende på børne- og ungeområdet. Billund Kommune har derfor igennem de seneste år arbejdet målrettet med kvalitetsudvikling af kerneopgaverne og på at udvikle en samskabende tilgang til arbejdet. 
 
Vi har fokus på at realisere ambitiøse visioner og nå vores mål. Gennem dialog og samarbejde arbejder vi fokuseret og struktureret med udvikling og innovation af kerneopgaven med udgangspunkt i både forskningsinformeret og datainformeret viden. I Børne- og Kulturforvaltningen har vi i vores praksis særligt fokus på kreativitet, leg og børneinddragelse. 
 
Byrådet ønsker at gøre Billund Kommune til det bedste sted for børn at vokse op, og derfor har byrådet investeret målrettet i omstilling og udvikling af kerneopgaverne på familieområdet i perioden 2016 – 2018. Fagområdet er midt i denne omstillingsproces, som familie- og forebyggelseschefen skal styre i mål sammen med ledere og medarbejdere. 
 
Vi har et stort fokus på at samtænke de specialiserede fagområder med kommunens øvrige fagområder – især dagtilbuds- og skoleområdet, og vi er optagede af, at alle børn og unge skal opleve at være en del af et udviklende fællesskab. Derfor har vi også fokus på at binde vores indsatser sammen og arbejde helhedsorienteret og tværfagligt i forhold til borgerne. I 2018 vil vi have særligt fokus på at udvikle kerneopgaven på ungeområdet, hvor familie- og forebyggelseschefen skal være en drivende kraft. 
 
Vi søger en fagchef, der kan skabe resultater gennem en anerkendende og inspirerende ledelse: 
 
  • Du kan skabe følgeskab og sætte strategisk retning for udviklingen af fagområdet. 
  • Du mestrer at lede inddragende processer, der skaber de ønskede resultater.  
  • Du er en værdifuld og nærværende sparringspartner for dine ledere og medarbejdere. 
  • Du er en rollemodel for din organisations arbejde med samskabelse og innovation. 
  • Du har integritet og du skaber mening gennem din kommunikation.  
  • Du har forståelse for det politiske spil og kan agere på den offentlige scene med troværdighed. 
  • Du har faglig og administrativ indsigt i fagområderne og er en attraktiv sparringspartner for kolleger, direktion og det politiske fagudvalg. 
Læs mere om vores organisation, kompetencekrav og opgaverne i Familie og Forebyggelse i stillingsbeskrivelsen her
 
Du kan høre mere om stillingen som Familie- og Forebyggelseschef ved at kontakte børne- og kulturdirektør Thomas Reintoft på telefon 40 40 19 15 
 
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 10. november 2017. 

BILLUND KOMMUNE
- en attraktiv arbejdsplads med trivsel


I Billund Kommune arbejder vi værdibaseret med fokus på at skabe trivsel. Det skal sikre, at vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder indlevende, effektivt og serviceorienteret.

Vi tror på, at kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere er bedst til at sikre borgerne en god service.

Derfor prioriterer Billund Kommune udvikling af den enkelte medarbejder og af arbejdspladsen højt, og både ledere og medarbejdere er forpligtede til såvel individuel som fælles kompetenceudvikling.

Der er samtidig en forventning om, at ledere og medarbejdere nyttiggør deres kompetencer i det daglige arbejde, ligesom de videreformidler og modtager deres viden positivt.

Billund Kommune ▪ Jorden Rundt 1 ▪ 7200 Grindsted ▪ Tlf. 7972 7200
Mail: kommunen@billund.dk ▪ Web: www.billund.dk

About the position

Position type

Ledelse

Workplace

Familie og Forebyggelse

Workplace

Fastansættelse

Work hours

Fuldtid

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 10-11-2017


Spørsmål om stillingen

Thomas Reintoft 
Direktør
79727600
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn

Del/Skriv ut