Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Social faglig medarbejder med pædagogisk profil søges til barselsvikariat
Kunne du tænke dig en stilling i et døgntilbud for voksne mennesker med fysisk og psykisk funktions-nedsættelse og hvor nærvær, samvær og pædagogik prioriteres højt? Har du lyst til at arbejde i et pædagogisk team, hvor der tænkes i udvikling, livskvalitet og et værdigt liv for den enkelte beboer?  
 
En af vores dygtige pædagoger går på barsel lige om lidt og vi søger derfor en socialfaglig medarbejder til at varetage opgaverne mens hun er på barsel. Vi har brug for en empatisk og kompetent kollega, som brænder for at arbejde i et pædagogisk miljø, hvor der er fokus på at understøtte borgerens mestringsevne og selvstændighed.  
 
Stillingen er på 30 timer og tiltrædelse er hurtigst muligt eller per 1. december 2017. Barselsvikariatet er til den 1. maj 2018 og med mulighed for forlængelse. 
 
Bo-Lindegården er beliggende i landlige omgivelser i udkanten af Grindsted og er et døgntilbud for 10 voksne borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Beboerne er fysisk velfungerende, og der er ingen brugere af kørestol eller lift. Alle beboere har individuelle behov for hjælp og støtte i hverdagen. Vi tager udgangspunkt i beboernes behov og arbejder ud fra værdierne: dialog, udvikling og respekt. Derfor ligger det også i kulturen på arbejdspladsen, at vi er klar til både planlagte og impulsive aktiviteter.  
 
I Billund kommune arbejder vi ud fra samskabelses tanken ”Sammen finder vi ud af det”. Det betyder, at det der har værdi for borgeren og borgerens udvikling og muligheder, er i fokus.  
 
Du får: 
 • Et job hvor der er fokus på relationerne og pædagogisk faglighed 
 • En afvekslende, udfordrende og foranderlig dagligdag 
 • Kolleger der er vant til at arbejde i selvstyrende team 
 • En snes engagerede, erfarne og kompetente kollegaer der brænder for borgerne og opgaverne 
 • Masser af gode oplevelser med vores dejlige borgere 
 • Et godt arbejdsmiljø, som alle tager aktier i at fremme og pleje 
 
Vi forventer: 
 • At du er pædagog eller har pædagogiske kompetencer og erfaring fra et lignende arbejde 
 • At du er afklaret med at arbejde i blandede vagter og hver anden weekend 
 • At du trives med at arbejde i et selvstyrende team 
 • At du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt 
 • At du er vant til at dokumentere og kan bruge fagsystemer som fx KMD Nexus 
 • At du er fleksibel, rummelig, psykisk robust, har et positivt livssyn og et godt humør 
 
Løn- og ansættelsesvilkår føler gældende overenskomster og dine kvalifikationer.  
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Pia Ørum, Bo-Lindegården på tlf. 72131302 eller por@billund.dk 
 
Ansøgning skal være os i hænde senest torsdag den 26.  oktober 2017, kl. 8.00. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 30. oktober 2017.  

BILLUND KOMMUNE
- en attraktiv arbejdsplads med trivsel


I Billund Kommune arbejder vi værdibaseret med fokus på at skabe trivsel. Det skal sikre, at vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder indlevende, effektivt og serviceorienteret.

Vi tror på, at kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere er bedst til at sikre borgerne en god service.

Derfor prioriterer Billund Kommune udvikling af den enkelte medarbejder og af arbejdspladsen højt, og både ledere og medarbejdere er forpligtede til såvel individuel som fælles kompetenceudvikling.

Der er samtidig en forventning om, at ledere og medarbejdere nyttiggør deres kompetencer i det daglige arbejde, ligesom de videreformidler og modtager deres viden positivt.

Billund Kommune ▪ Jorden Rundt 1 ▪ 7200 Grindsted ▪ Tlf. 7972 7200
Mail: kommunen@billund.dk ▪ Web: www.billund.dk

About the position

Position type

Handicap og Psykiatri

Workplace

Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

Workplace

Vikariat

Work hours

Deltid over 21 timer

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 26-10-2017


Spørsmål om stillingen

 
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn

Del/Skriv ut