Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sekretær til Politik og Organisation
– Vi går efter den bedste!  
 
Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs kommune tæt på topledelsen og den politiske beslutningsproces? Så har vi lige nu en attraktiv sekretærstilling i staben Politik & Organisation i Billund Kommune.  
 
Politik & Organisation varetager opgaver inden for jura, kommunikation, HR, arbejdsmiljø, udvikling og byrådssekretariat. Vores kerneopgave er at understøtte den politiske og administrative ledelse og organisationen. Til at løse opgaverne er vi i alt 16 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, heraf 4 sekretærer. Byrådssekretariatet har for tiden en konstitueret ledelse.  
 
Om jobbet  
Dine primære opgaver bliver sekretærfunktioner for et direktørområde med tilhørende politiske udvalg. Med til sekretæropgaven hører det at arrangere møder, danne dagsordener og lave præsentationer. Derudover vil du få alsidige og projektlignende opgaver, hvor du skal koordinere og varetage selvstændig sagsbehandling.  
 
Vi kan på forhånd love dig en travl og til tider uforudsigelig hverdag, som du selv får indflydelse på. Du skal sidde i et lyst og åbent kontorlandskab, hvor der er rige muligheder for kollegial sparring. Vi har brug for dig, og vi glæder os til at få dig med på holdet.  
 
Din profil  
Vi går efter en dynamisk og omstillingsparat kollega med nogle års erfaring fra feltet og en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en offentlig organisation. Du brænder først og fremmest for god sekretariatsbetjening og har samtidig lyst til at arbejde med selvstændige sagsbehandlingsopgaver. Du ser opgaven som en vigtig nøglefunktion og sætter en ære i at levere en professionel service.  
 
Det giver sig selv, at vores nye kollega er omhyggelig, struktureret, god til at planlægge, styre, prioritere – og ikke mindst komme i mål med sine ting. Du mestrer naturligvis skriftsproget og har gode IT-kundskaber.  
Det er også afgørende for din succes i jobbet, at du indgår smidigt i relationer med andre og kommunikerer godt på alle niveauer.  
 
Ansøgning  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretær Lena Andersen på tlf. 79 72 72 15 eller sekretariatschef Jørgen Rye på tlf. 7972 7240.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og dine kompetencer.  
 
Kan du se dig i jobbet, så send os din ansøgning og CV senest torsdag den 2. november 2017 kl. 08:00. Vi har reserveret torsdag den 9. november 2017 til ansættelsessamtaler, og evt. mandag den 13. november 2017.  
 
Vi håber, du kan tiltræde den 1. januar 2018.  
 
Søg jobbet via linket herunder.  
 
 

BILLUND KOMMUNE
- en attraktiv arbejdsplads med trivsel


I Billund Kommune arbejder vi værdibaseret med fokus på at skabe trivsel. Det skal sikre, at vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder indlevende, effektivt og serviceorienteret.

Vi tror på, at kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere er bedst til at sikre borgerne en god service.

Derfor prioriterer Billund Kommune udvikling af den enkelte medarbejder og af arbejdspladsen højt, og både ledere og medarbejdere er forpligtede til såvel individuel som fælles kompetenceudvikling.

Der er samtidig en forventning om, at ledere og medarbejdere nyttiggør deres kompetencer i det daglige arbejde, ligesom de videreformidler og modtager deres viden positivt.

Billund Kommune ▪ Jorden Rundt 1 ▪ 7200 Grindsted ▪ Tlf. 7972 7200
Mail: kommunen@billund.dk ▪ Web: www.billund.dk

About the position

Position type

Administration og Sagsbehandling

Workplace

Politik og Organisation

Workplace

Fastansættelse

Work hours

Fuldtid

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 02-11-2017


Spørsmål om stillingen

Jørgen Rye 
Sekretariatschef
79727240
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn

Del/Skriv ut