Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Praktikant til politikudvikling for Kultur, Fritid og Landdistrikter
Kultur- og Fritidsafdelingen søger en praktikant, til at deltage i proces, dataindsamling, analysearbejde, sammenfatning og formulering af en ny politik for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Tønder Kommune. 
 
Om jobbet 
I løbet af 1. halvår af 2017, skal der udarbejdes første udgave af en ny Kultur-, Fritids- og Landdistriktspolitik. Det er målet at politikken skal være rammesættende for en væsentlig del af initiativer og prioriteringer i årene 2018 – 2021 på Kultur- og Fritidsudvalgets område. Derfor har politikerne givet udtryk for, at de ønsker en politik der er let at omsætte i praksis med handleplaner og en årlig evaluering. 
 
Politikken bliver til brug for Kultur- og Fritidsudvalget, men den skal også bruges af de politisk nedsatte brugerudvalg Folkeoplysningsudvalget, Kulturelt Forum og Landdistriktsudvalget.  
 
Da den skal anvendes bredt på politisk niveau samt af brugerne, er rammen for udvikling af politikken en kombination af top down og bottom up, for at sikre bredt ejerskab.  
 
Opgaverne er i hovedpunkter:
  • Forberede og deltage i gennemførelse af tre fokusgruppeinterviews 
  • Opsamling og bearbejdning af data fra fokusgruppeinterviews 
  • Forberede og deltage i gennemførelse af workshops på kick-off konference 
  • Opsamling og bearbejdning af data fra workshops og evt. plenumdrøftelser på kick-off konferencen 
  • Forberede og deltage i gennemførelse af seks drop-in møder 
  • Opsamling og bearbejdning af data fra drop-in møderne 
  • Formulering af udkast til politik.
Kvalifikationer som vi forventer 
Vi forventer at du er i gang med en relevant akademisk uddannelse, hvor metodelære i forhold til at indsamle viden og data som beskrevet ovenfor, indgår i uddannelsen. Det vil også være et plus hvis du har prøvet at arbejde for og med foreninger og det frivillige område.  
 
Vi ser også gerne at du har viden om processer med involvering af mange forskellige parter.  
 
Men allervigtigst skal du have lyst til at involvere dig i denne opgave, og du skal kunne lide at have travlt og kunne se muligheden for at prøve teori af i praksis. 
 
Vi forventer desuden at du har erfaring med almindelige administrative it-systemer. 
 
Lidt om vores arbejdsplads 
Vi er en lille afdeling, hvor opgaverne er tæt på det politiske niveau, ledelsen og de mange engagerede frivillige borgere. 
Der er stor interesse for det vi laver, og mange ønsker at være med til at sikre muligheder for et aktivt fritidsliv i vores kommune. Vi er derfor en afdeling med mange forskelligartede opgaver. 
 
Praktikanten vil få otte engagerede kolleger fordelt på vores tre områder kultur, idræt og fritid samt landdistrikter. I afdelingen er der "højt til loftet" og en afslappet omgangstone. 
 
Stillingen er på 37 timer og der vil blive udbetalt løn under praktikken. Afdelingen bor på Jomfrustien 8, 1. sal i Tønder, og er en del af Tønder Rådhus. 
 
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kia Fog Kristensen på 20 14 60 39 eller kifog@toender.dk.  
 
Praktikanten forventes at starte snarest og gerne 1. februar 2017. Vi holder løbende samtaler og opfordrer til at du søger hurtigst muligt ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.

Om stillingen

Tiltrædelse:
Snarest
Ansættelsessamtaler:
Vi holder løbende samtaler
Arbejdsstid:
Fuldtid
Stillingskategori:
Kultur & fritid
Afdeling:
Kultur og Fritid
Ansøgningsfrist:

Send ansøgningSpørsmål om stillingen

Kia Fog Kristensen 
Afdelingsleder
+4574929411
+4520146039
 
 
 

Del/Skriv ut