Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Tysklærer til Toftlund Distriktsskole
Brænder du for unges læring, faglige udvikling og samarbejde med dygtige kollegaer? Så er det dig vi har brug for i udskolingen, nu hvor en af vores lærere har valgt at gå på pension.
  
Om jobbet  
Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst team, både på årgangen og i udskolings-afdelingen. Her er alle indstillet på, at det der skal til, for at løfte eleverne fagligt, socialt og personligt, er et tæt samarbejde, inspirerende læringsmiljøer og klare rammer og mål for eleverne. Vi kommer til at mangle tysk- og engelsklærere, og kan du supplere med dansk, vil det blive modtaget med glæde. Har du undervisningserfaring, men mangler linjefaget i for eksempel tysk, er der gode muligheder for efteruddannelse. 
 
Vi arbejder kontinuerligt med at blive endnu bedre til at elever med gode forsætninger og særlige behov, kan gå i skole sammen. Det stiller krav til kompetencerne indenfor god klasserumsledelse og relationsskabelse, hvilket vi forventer, at du ønsker at arbejde med i din undervisning. 
  
Vi forventer af dig, at du
 • er fagligt velfunderet og uddannet lærer 
 • har en anerkendende tilgang til elever, kollegaer og forældre  
 • er pligtopfyldende og møder stabilt  
 • bidrager til fællesskabet og den gode stemning  
 • kan se værdien af et professionelt teamsamarbejde  
 • mestrer klasserumsledelse og relationskompetence.   
Vi tilbyder dig  
 • en velfungerende arbejdsplads organiseret i afdelinger  
 • et involveret og nysgerrigt ledelsesteam  
 • en skole med mange gode og dygtige kollegaer 
 • en flok dejlige og nysgerrige elever, der gerne vil lære  
 • god forældreopbakning  
 • en tilknyttet mentor  
 • arbejdscomputer og -telefon samt egen arbejdsplads og teamrum.  
Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst.
  
Om os  
Toftlund Skole er den største skole i Toftlund Distrikt. Vi udgør, sammen med Agerskov Skole og specialskolen Høllevangskolen, det nordlige distrikt ud af  Tønder Kommunes fem skoledistrikter. Vi har ca. 570 elever og SFO med ca. 100 børn. Skolen ligger i Toftlund. 
 
Udskolingen har et stærkt fokus på at gøre eleverne så parate til ungdomsuddannelserne som muligt, så de altid arbejder på tre punkter: fagligheden, den personlige udvikling og det sociale fællesskab.  
 
Desuden har vi tre linjer, som eleverne vælger sig på: idræts, kunst & kultur og den praktiske linje. Næste skoleår ønsker vi at etablere en erhvervslinje som har et tæt samarbejde med erhvervsliv, erhvervsskole og folkeskole. Praktik og undervisning på flere matrikler vil være nøgleord.  
 
Toftlund Distriktsskole – skolen man vælger til  
Det er vores ny-formulerede vision, der sammen med kommunens overordnede strategi ”Uddannelse til Alle”, ønsker at skabe så godt et skoletilbud til alle som muligt. Vi er sikre på, at velfungerende teamsamarbejde bidrager til dette. Vi har stort fokus på årgangssamarbejdet og den gevinst, der ligger i sparring med kolleger – ligesom det er en forventning at årgangen arbejder med fleksible holddannelser, som en metode til at nå målene.   
  
Flere oplysninger  
Flere oplysninger kan fås hos vicedistriktsskoleleder Helle Søe, tlf. 74 92 99 74 /  20 21 97 27 eller distriktsskoleleder Pernille Paaby, tlf.74 92 99 73 /30 36 63 05.   
  
Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. 
     
 

Om stillingen

Tiltrædelse:
1. august 2017
Ansættelsessamtaler:
Arbejdsstid:
Fuldtid
Stillingskategori:
Undervisning
Afdeling:
Toftlund Distriktsskole
Ansøgningsfrist:
28. maj 2017

Send ansøgningSpørsmål om stillingen

Helle Søe 
Vicedistriktsskoleleder
74 92 99 74
20 21 97 27
Pernille Paaby 
Distriktsskoleleder
74 92 99 73
30 36 63 05
 

Del/Skriv ut