Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Social- og sundhedsassistent/hjælper til Richtsens Plejecenter
Søger du et arbejde, som er meningsfyldt, og som stiller krav til din faglighed og professionalisme? Så er du måske vores nye kollega!
 
Vi søger pr. 1. oktober 2017 eller efter aftale en SOSU assistent/hjælper til en fast stilling i blandede dag- og aftenvagter på 30 timer pr. uge. Der arbejdes hver anden weekend. 
 
Richtsens plejecenter består af 69 boliger fordelt på ni leve-bo enheder samt to dagcentre. Vi er organiseret i fem teams og samarbejder tværfagligt om at give borgerne den bedst muligt oplevede livskvalitet. Vi arbejder efter Eden-principperne, og vi tager udgangspunkt i beboernes dagligliv. Udover pleje og praktiske opgaver skal du have lyst til at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere. 
 
Vi ønsker en kollega, der
  • vil være med til at have en værdsættende og anerkendende tilgang til beboere, pårørende, kolleger og samarbejdspartnere
  • er en aktiv medspiller i forhold til nye tiltag
  • er mødestabil og bidrager til et godt arbejdsmiljø 
  • reflekterer over egen kommunikation og adfærd
  • har evnen til at strukturere egen arbejdsindsats
  • har erfaring med sygeplejefaglig dokumentation og bruger det aktivt i plejen af borgeren
  • har kompetence og lyst til at arbejde med mennesker ramt af demens
  • arbejder ud fra kommunens værdier i samspil med borger, pårørende og samarbejdspartnere.
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor der er fokus på borgeren og et godt psykisk/fysisk arbejdsmiljø. Stabile kollegaer, som har stor erfaring med demente, og som er meget engagerede i deres arbejde. Vi arbejder i teams, som hele tiden er i udvikling. Personlige kompetencer inden for kommunikation, aktiv lytning og teamsamarbejde er en fordel. 
 
Der er fokus på kompetenceudvikling af medarbejderne i kommunen, og vi har gang i nye tiltag, hvoraf Marte Meo og E-learning er blandt nogle af de arbejdsredskaber, vi anvender.  
 
Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerleder Jette Marie Nissen på 74 92 87 39 eller jmf1@toender.dk  
 
Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.
 
 
 
 
 

Om stillingen

Tiltrædelse:
1. oktober 2017
Ansættelsessamtaler:
Afholdes 28. august 2017
Arbejdsstid:
Deltid over 21 timer
Stillingskategori:
Social og sundhed
Afdeling:
Social, Arbejdsmarked & Sundhed
Ansøgningsfrist:
24. august 2017

Send ansøgningSpørsmål om stillingen

Jette Marie Nissen 
Centerleder
+4574928739
 
 

Del/Skriv ut