Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Kommunikationspraktikant til Kommunikation og Web
Brænder du for kommunikation, der gør en forskel? Har du mod på at slå dine folder inden for en bred vifte af medier? Og vil du have erfaring fra en politisk styret organisation, der har borgerne i centrum? Så er du måske vores nye praktikant til Kommunikation og Web. 
 
Som offentlig organisation og arbejdsplads har Tønder Kommune mange opgaver, der kræver god og effektiv kommunikation til vores borgere. I afdelingen Kommunikation og Web står vi i spidsen for denne kommunikation, hvad enten der er tale om videoproduktion fra det lokale plejehjem, en pressemeddelelse om et nyt ungetiltag, en tale til en af vores politikere eller et opslag på Facebook om Frivillig Fredag. 
 
Derudover bistår vi med den interne kommunikation til vores kolleger på kommunens intranet, der formidler alt fra initiativer om sygefravær, deltagelse i karrieremesser, velkomst af nye medarbejdere og ikke mindst Vores Fælles Udviklingsplan, der sætter retningen for, hvordan vi vil arbejde sammen med borgere, virksomheder, foreninger og organisationer om at sikre gode rammevilkår for alle i kommunen. 
 
Praktikant med skriftligt flair og lyst til at lære 
Vi søger en praktikant, der kan formidle store som små emner i et let tilgængeligt og fejlfrit sprog – og som forstår, at vi er til for vores borgere. Derudover håber vi, at du har lyst til at give dig i kast med sociale medier og videoproduktion, også selvom det ligger uden for din komfortzone. Har du en uforløst taleskriver i maven, vil der også være mulighed for at realisere den drøm. Din opgaveportefølje kunne være: 
  • Tekstarbejde til web og informationsfoldere.
  • Kommunikation på sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn).
  • Pressearbejde, bl.a. pressemeddelelser.
  • Intern kommunikation på vores intranet, bl.a. nyhedsbreve.
  • Videoproduktion.
  • Taleskrivning. 
Vi forestiller os, at du studerer kommunikation eller journalistik, men prøv os gerne af på den antagelse – vi elsker at udvikle os og blive klogere.  
 
Faglig sparring og praktisk kommunikationserfaring   
Vi er pt. fire medarbejdere i Kommunikation og Web, men leder netop nu efter den femte mand til vores team. Du vil derfor have adgang til faglig sparring og vejledning, ligesom vi gerne påtager os ansvaret for at lære dig op i opgaver og relevante systemer, såsom videoredigering og VOCAST, der er vores system til udsendelse af pressemeddelelser. Du får: 
  • mulighed for at omsætte teori til praksis
  • faglig sparring og mentorordning fra relevante fagpersoner
  • indgående kendskab til kommunikationsafdelingen samt kommunikationsopgaverne og -udfordringerne i en politisk styret organisation. 
Uformel omgangstone og fokus på trivsel 
Kommunikation og Web tilbyder en praktikplads i en spændende offentlig organisation med stort fokus på medarbejderudvikling og trivsel. Vores omgangstone er uformel, men seriøs, og vi arbejder hårdt for at tilbyde vores borgere den bedste kommunikation. Praktikken giver mulighed for ansvar, selvstændigt arbejde og for at præge sine egne opgaver, men vi er også opmærksomme på, at praktikken er en del af et læringsforløb. Vi stiller derfor faglige ressourcer til rådighed i forløbet. 
 
Det praktiske 
Praktikopholdet er i forårssemesteret 2018 med startdato efter aftale, og din arbejdsplads bliver på Tønder Rådhus. Praktikken er ulønnet. Er du interesseret, men har du ikke mulighed for enten at pendle eller overnatte i Tønder, så kontakt os alligevel – måske kan vi hjælpe med at finde en løsning. Det er en forudsætning, at praktikforløbet indgår som en obligatorisk del af dit studie.   
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationsmedarbejder Per Jakobsen på mail: pj6@toender.dk eller mobil: 23 36 53 24.  
 
Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.
 

Om stillingen

Tiltrædelse:
Forårssemesteret 2018 efter aftale
Ansættelsessamtaler:
Forårssemesteret 2018 efter aftale
Arbejdsstid:
Fuldtid
Stillingskategori:
IT & kommunikation
Afdeling:
Kommunikation og WEB
Ansøgningsfrist:
15. november 2017

Send ansøgningSpørsmål om stillingen

Per Jakobsen 
Kommunikationskonsulent
74 92 90 13
23 36 53 24
 
 

Del/Skriv ut