Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Grafikerpraktikant til Kommunikation og Web
Interesserer du dig for visuel identitet? Synes du, det er spændende at retænke grafisk design? Og har du lyst til at få fingrene i det grafiske maskinrum, når der skal laves foldere, plakater og hjemmesidedesign? Så er vi praktikpladsen for dig! 
 
Som offentlig organisation og arbejdsplads har Tønder Kommune mange opgaver, der kræver god og effektiv kommunikation – og dermed også et godt og effektivt design. I afdelingen Kommunikation og Web står vi i spidsen for denne kommunikation, og vi er både kommunikationsrådgivere for alle vores fagområder, ligesom vi står for den praktiske udarbejdelse af alt fra pressemeddelelser og nyhedsbreve til opslag på sociale medier og videoproduktion.  
 
Derudover samarbejder vi med en række dygtige, lokale bureauer, der i tæt sparring med Kommunikation og Web udarbejder det grafiske layout til vores foldere, brochurer, plakater – og hvad der ellers kommer af ønsker fra vores mange fagområder. Vi søger nu en grafikerpraktikant, der kan håndtere nogle af disse opgaver. 
 
Et bredt udsnit af grafiske opgaver  
De opgaver, du kommer til at sidde med, er ønsker fra vores forskellige fagområder. Du kommer derfor til at udarbejde materiale for så forskellige fagområder som sundhed-, kultur- og trafikområdet, der har hver sin grafiske identitet og målgruppe. Det er derfor vigtigt, at du forstår at kommunikere med fagområderne og at indgå i en dialog om den bedst mulige løsning af opgaven. Dine arbejdsopgaver kunne være: 
  • Udarbejdelse af foldere, brochurer, plakater – og hvad der ellers kommer af ønsker fra vores fagområder.
  • Opdatere og retænke layout på eksisterende materiale, herunder vores hjemmeside.
  • Understøttelse af den grafiske identitet på Vores Fælles Udviklingsplan, der sætter retningen for, hvordan vi vil arbejde sammen med borgere, virksomheder, foreninger og organisationer om at sikre gode rammevilkår for alle i kommunen. 
Der vil samtidig være mulighed for at prøve kræfter med videoproduktion i det omfang, du selv ønsker det.  
 
Mulighed for ansvar og praktisk erfaring 
Vi er pt. fire medarbejdere i Kommunikation og Web; to kommunikationsmedarbejdere og to webkonsulenter. Udover kommunikationsopgaverne har afdelingen også ansvar for vores hjemmeside, intranet, kursusportal og rekrutteringssystem. Afdelingen har ikke grafikere ansat, og du vil derfor blive det bærende element i produktionen af det grafiske layout. Vi kan dog tilbyde sparring på den visuelle identitet, forståelse af målgruppen, samspillet mellem grafik og tekst – og et stort engagement. Hos os får du derudover: 
  • mulighed for at omsætte teori til praksis
  • erfaring med at gå i dialog med forskellige faggrupper omkring ønsker og behov
  • indgående kendskab til at arbejde som grafiker i en kommunikationsafdeling og i en politisk styret organisation
  • mulighed for at tage et stort ansvar og få medbestemmelse på egne opgaver. 
Det praktiske 
Praktikopholdet er i forårssemesteret 2018 med startdato efter aftale, og din arbejdsplads bliver på Tønder Rådhus. Praktikken er ulønnet. Er du interesseret, men har du ikke mulighed for enten at pendle eller overnatte i Tønder, så kontakt os alligevel – måske kan vi hjælpe med at finde en løsning. Det er en forudsætning, at praktikforløbet indgår som en obligatorisk del af dit studie.   
 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektmedarbejder i Kommunikation og Web Camilla Wissing Mortensen på mail: cawm6@toender.dk eller tlf.: 29 45 78 23.
 
Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.
 
 

Om stillingen

Tiltrædelse:
Forårssemesteret 2018 efter aftale
Ansættelsessamtaler:
Forårssemesteret 2018 efter aftale
Arbejdsstid:
Fuldtid
Stillingskategori:
IT & kommunikation
Afdeling:
Kommunikation og WEB
Ansøgningsfrist:
15. november 2017

Send ansøgningSpørsmål om stillingen

Camilla Wissing Mortensen 
Projektmedarbejder
29 45 78 23
 
 

Del/Skriv ut