Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Nyhedsjournalist
Barselsvikariat 1-4-2017 til 31-12-2017 
 
Helsingør Dagblad søger en frisk og energisk nyhedsjournalist til et ni måneders barselvikariat på redaktionen i Helsingør. 
 
Du skal have lyst til at lave lokale nyheder, store som små. Og du skal have lyst til at gå efter forsiden hver eneste dag.  
 
Du skal være god til at få idéer til nye historier, og du skal være god til at vinkle konkret på historier, der kan virke abstrakte. Du bliver allround-journalist med vægt på social-stoffet og vores dækning af Espergærde og Snekkersten. Du kommer primært til at skrive til den daglige avis, og lejlighedsvis må du forvente aften- og weekendvagter. 
 
Helsingør Dagblad, som udkommer i Helsingør Kommune og lidt af Humlebæk, er en lille, stærk avis i fremgang med et stabilt oplag og et spændende år 2017 med kommunalvalg og avisens 150 års fødselsdag. Du bliver en del af en lille redaktion, der brænder for lokal-journalistik og gerne vil være med til at udvikle det lokalområde, de selv er en del af. Du må derfor meget gerne være bosat i Helsingør eller have et særdeles godt kendskab til byen og lokalområdet via tidligere bopæl eller familie.  
 
Vi har travlt, vi knokler, men vi har det sjovt. Vi elsker humor og godt humør, og vi er et godt team, der bakker op om hinanden hver eneste dag. 
 
Har du lyst til at blive en del af teamet, så send din ansøgning via knappen ”Send ansøgning” senest mandag den 6. februar kl. 12.00. Der holdes samtaler i uge 8. 
 
Har du spørgsmål, så skriv eller ring til: 
 
Tillidsmand Kirsten Moth tlf: 30 98 40 02 eller email: k.moth@hdnet.dk 
Chefredaktør Klaus Dalgas tlf: 20 75 14 49 eller email: k.dalgas@hdnet.dk 
 
Læs om Helsingør Dagblad på hdnet.dk eller på vores facebook-side.

About the position

Position title

Nyhedsjournalist

Position Category

Journalistik

Employment Conditions

Vikariat

Work hours

Fuldtid

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 06-02-2017Spørsmål om stillingen

Klaus Dalgas 
Chefredaktør
20 75 14 49
Kirsten Moth 
Tillidsrepræsentant
30 98 40 02
 
 

Følg oss

  Facebook
  LinkedIn

Del/Skriv ut