Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

QA Koordinator
Er du hjemme i standarder, som eksempelvis det medicinske direktiv, ISO, BSCI og andre. Vil du være med til at sikre detaljerne og kvaliteten i dokumentationen for Abenas produkter, samt håndtere audits på disse områder. Så er det dig, vi søger!  
 
Stillingen  
Du brænder for at være med til at sikre, at Abena leverer de rigtige produkter, i den rigtige kvalitet og at dokumentationen er på plads. Du gennemfører audits, håndterer interessenter på flere niveauer, hvor vurdering, sparring og godkendelse af risikovurderinger er centrale, både internt i Abena og eksternt ved samarbejdspartnere. Du vil komme til at arbejde i en organisation, hvor kvalitet står øverst på dagsordenen.  
Faglig profil  
- En baggrund med QA med interesse for kvalitetssikring, minimum to års erfaring  
- Måske kendskab til GMP fra medicinal eller kosmetik industrien  
- Du navigerer naturligt i standarder og andre certificeringer som ISO, BSCI osv.  
- Besidder solid IT-viden, bl.a. Microsoft Office-pakken  
 
Du  
- Har erfaring fra en QA stilling, gerne med det medicinske direktiv  
- Kan gennemarbejde og har sans for detaljerne  
- Er struktureret og har analytiske evner  
- Har erfaring med succesfulde audits og kan gennemføre dem  
- Kan kommunikere på alle niveauer og får dine ting igennem  
- Er fleksibel, ansvarsbevidst, serviceminded og kan bevare overblikket i større mængder data  
- Har let til et godt grin i hverdagen  
 
Afdelingen  
Du kommer til at indgå i et QA hold hos Abena, der dækker hele vores produktpalette. Dine primære arbejdsområder vil være vores healthcare produkter, men der vil være tæt samarbejde med andre afdelinger. Din kontaktflade i Abena vil blive meget bred, derfor kan du godt komme fra andre QA stillinger og vi vil forestå den nødvendige specialisering til jobbet.  
Abena er  
I Abena kan du i høj grad selv være med til at forme din hverdag gennem engagement og faglig viden. I Abena mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde, derfor vil du få mange udfordringer i en spændende og travl hverdag. Vi har et godt arbejdsklima, i et rart og uformelt miljø, med positive og kompetente kollegaer.  
 
Gode karrieremuligheder inden for koncernen og løn efter kvalifikationer.  
 
Arbejdssted: Aabenraa  
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi lukker søgningen, når vi har vores kommende kollega, så skynd dig at søge via linket til højre.  
 
Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Kasper Haick Lundsgaard tlf 7431 0454.  
 
Abena er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Virksomheden beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 85 lande. Kunderne er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder samt hotel-, restaurant- og cateringbranchen.  
Virksomheden producerer og sælger kvalitetsprodukter, der henholdsvis produceres af egne fabrikker eller sources fra producenter med specialviden. Produkter der hver dag gør en stor, positiv forskel for mennesker over hele verden.  
Se mere på www.abena.dk.  
 

About the position

Position title
QA Koordinator

Position type
Indkøb

Department
Abena

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 24-11-2017


Spørsmål om stillingen

Kasper Haick Lundsgaard 
Global Category Manager
74311454
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn

Del/Skriv ut

ABENA A/S   -   EGELUND 35   -   DK-6200 AABENRAA   -   TLF. +45 74 31 18 18   -   FAX +45 74 62 97 37   -   CVR. NR. 25 68 27 42   -   WWW.ABENA.DK