Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Business Controller med ledelsesansvar
OX-ON søger en forretningsorienteret business controller til at udbygge og styrke økonomiafdelingen og som får en vigtig rolle i den fremtidige vækst.  
Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for økonomifunktionen i OX-ON, hvor du leverer økonomisk indsigt og sparring til virksomhedens interessenter, både som afrapportering, forecast og i budgetfasen. Du arbejder med økonomiske discipliner på de fleste niveauer og skal i samarbejde med ledelsen sikre overgangen fra et Shared Service set-up til en fuldt integreret økonomifunktion i OX-ON . Du får ledelsesansvar for en bogholder, samtidigt med at du analyserer og gør tallene levende for ledelsen.
 
Dine primære opgaver bliver:  
 • Rapportering månedligt, kvartalsmæssigt og årligt  
 • Analyser, rapporter og opfølgning på udviklingen på kunde-, markeds- og produktniveau, herunder fx nøgletalsanalyser, kunde- og efterkalkulationer, afvigelsesanalyser mv.  
 • Sparring med de respektive ledere i salg, indkøb og lager omkring udvikling og muligheder  
 • Udarbejde interne rapporter og analyser  
 • Deltage i den løbende udvikling og optimering af forretningsgange, processer, rapporteringssystemer m.v.  
 • Bogføring  
 • Perioderegnskaber og årsregnskaber  
 
Proaktiv økonomiprofil  
Vi søger en Business Controller som trives i et mindre set-up, hvor du selv er med til at forme din stilling og dit ansvar. Da vi er en mindre organisation med tæt sammenhold, skal du have ambition, lyst og initiativ til at skabe gode relationer til dine kollegaer og være med til at påvirke forretningen. Du skal naturligt ønske at optimere og gøre tingene bedre end vi gjorde i går, men samtidigt kunne fordybe dig i analyser og daglig drift.  
Måske kommer du fra en lignende stilling, hvor teorierne er omsat til praksis og nu er klar til næste skridt i karrieren hvor du får ledelsesansvar og ansvaret for din egen afdeling.  
 
Om dig…  
 • Du har solid erfaring fra en økonomifunktion og er faglig velfunderet, ligesom du sætter en ære i at være både kompetent og imødekommende.
 • Du har et godt overblik og får tingene til at ske.  
 • Du har relevant teoretisk uddannelse indenfor økonomi, eksempelvis HA, HD eller Cand. Merc. Aud. og praktisk erfaring som f.eks. controller, revisorassistent, eller lignende.
 • Du kan begå dig på dansk og engelsk og gerne på tysk.  
 • Du er naturligvis superbruger i Excel, og måske kendskab til Axapta.  
 
OX-ON er…  
Førende totalleverandør indenfor personlige værnemidler. Vi er en uformel virksomhed der har styr på værdierne og korte beslutningsprocesser. Vi tror på kvalitet og praktisk viden, som en væsentlig del af vores afsæt overfor såvel kunderne som kolleger. Det sammen med vores værdier som troværdighed, innovation, værdiskabende og livskvalitet, som hviler på vores fundament af glade medarbejdere. Vi har en klar strategi og ved hvad vi vil, det arbejder vi målrette med hver dag.  
 
Send din ansøgning hurtigst muligt.  
Vi vil gerne byde dig velkommen hurtigst muligt, men er du den rigtige, så venter vi gerne. Så skynd dig at send din ansøgning, for vi lukker ansøgningen når vi har vores nye medarbejder.  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Group HR Consultant Morten Funk Eppler på telefon 5158 0502. Læs mere om os på www.ox-on.dk.  
 

About the position

Position title
Business Controller med ledelsesansvar

Position type
Økonomi

Department
OX-ON A/S

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 22-12-2017


Spørsmål om stillingen

Morten Eppler 
Group HR Konsulent
74310502
51580502
 
 
 

Følg oss

  LinkedIn

Del/Skriv ut

OX-ON A/S   -   EGELUND 23   -   DK-6200 AABENRAA   -   TLF. +45 74 31 18 88   -   FAX +45 74 31 18 60   -   CVR. NR. 72 26 57 18   -   WWW.OX-ON.DK