Formand til kloakbrud, Odense og Nordfyn

Er du formanden der brænder for at dine projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat? Drømmer du om at varetage ledelsen af egne medarbejdere? Så har vi måske jobbet til dig.

Lige nu søger Munck en engageret formand til at stå i spidsen for reparation af kloakbrud i Odense og på Nordfyn.

Som formand er det din opgave at planlægge og koordinere projektudførelsen i samarbejde med din kollega entrepriseleder Jan Frost og bygherre.

Du får ansvaret for planlægning af nye opgaver, kvalitetssikring og ikke mindst tilsyn med egne projekter. Retmæssig håndtering af arbejdsmiljø vil ligeledes ligge på dit skrivebord

Derudover er du ansvarlig for ledelse af egne medarbejdere. Dit mandskab består af 6-8 medarbejdere af sjak på to med egne biler.

Du får kontorplads på Billedskærervej 10, 5230 Odense

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring som sjakbajs, formand eller lignende indenfor kloak og anlæg. Måske du tidligere har arbejdet som kloakrørlægger. Det er en fordel hvis du er uddannet kloakmester, men ikke et krav.

Du har godt styr på gældende regler og de rigtige løsninger. Har succes med at samarbejde med bygherre. Du vægter et sikkert og sundt arbejdsmiljø for i Munck har vi en vision om ”Nul Ulykker – fordi vi passer på hinanden”.

Du evner at motivere og engagere dine medarbejdere i marken. skabe arbejdsglæde, motivation og trivsel – og så kender du til vigtigheden i at opretholde produktionen.

Som person har du gode samarbejdsevner, en positiv indstilling, fleksibel og kan bevare overblikket når der er travlt.

Det er en forudsætning, at du har almindeligt kørekort.

Vi tilbyder

  • Et spændende job hvor alle fagets facetter kommer i spil
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling          
  • Et velfungerende internt uddannelsesprogram skræddersyet til formænd        
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring 
  • Et fællesskab i en kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu  

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Johni Nordhald Bloch tlf. 2060 0535 mail jnb@munck.dk. Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse: Snarest muligt  

Du ansøger ved at trykke på linket "Send ansøgning". 
Munck Forsyningsledninger er en landsdækkende entreprenør, sometablerer og renoverer alle former for forsyningsledninger – lige fra fjernvarme, fiber og el til anlæg af kloak, gas og vand.

 

Vi udfører hoved-, total og fagentrepriser og har mange års erfaring med at indgå i rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber. Gennem de seneste år har vi ligeledes stået i spidsen for udførelsen af en række store, tværfaglige anlægsprojekter, bla. Baltic Pipe og Vinking Link.

 

Vi arbejder efter værdisættet: Enkelhed, Respekt og Rettidig omhu, ligesom vi fastholder fokus på sikkerhed og stræber efter ’Nul Ulykker’ i alt, hvad vi gør.

 

Munck Forsyningsledninger er datterselskab i Koncernen Munck Gruppen, som har omkring 1700 medarbejdere og en omsætning på over 3 mia. kr. årligt.

Om stillingen

Ansøgningsfrist:
30-04-2024
Afdeling:
Munck Forsyningsledninger a/s - Odense
Område:
Kloak
Funktion:
Formand
Geografi:
Region SyddanmarkDel
Kontakt os

Johni Nordhald Bloch 
Afdelingschef