Munck Asfalt - Fjelsted

Vil du være en del af vores højt kvalificerede laborantteam?

Som laborant bliver du en del af et team på 6-7 mennesker, som arbejder sammen med kollegaer rundt på Muncks lokationer i ind- og udland. I forbindelse med asfaltproduktionen kontrollerer du produktet fra fabrikkerne ligesom du kommer til at få en afgørende rolle i at kontrollere kvaliteten af den færdige asfaltbelægning på vejen.
Der er kort vej mellem ledelsen og medarbejderne og koblet med en uformel stemning, søger vi at få det meste ud af vores medarbejderes viden og idéer.

Dine primære arbejdsopgaver er:
1.    Ansvar for boreprøver på vejen.
2.    Kvalitetskontrol af råvarer og færdigvarer
3.    Kalibrering og vedligehold.

Du vil få en hverdag, som indeholder en blanding af varierende opgaver og rutiner, som alt sammen bidrager til at holde vores produktionsflow. 
Du bliver tilknyttet vores laboratorium i Fjelsted på Fyn.

Periodevis vil der være aften/natarbejde i forbindelse med udførslen af boreprøver. Omfanget af aften/natarbejde vurderes til 4-5 uger om året.
Munck Asfalt er en succesfuld og dynamisk virksomhed med produktion og udlægning af asfalt. Hos os bliver du en del af en ekspanderende virksomhed med optimale rammer for udvikling, udfordringer og muligheder. Vi har mange spændende projekter både nationalt og internationalt.

Hvem er du?
Din baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er engageret og arbejder løsningsorienteret samt går systematisk og metodisk til værks i din opgaveløsning.
Har du erfaring med laboratoriearbejde eller stiftet bekendtskab med dette i forbindelse med studie er dette en fordel. 
Du er ikke afskrækket af fysisk hårdt arbejde eller anvendelse af diverse værktøjer. Det er endvidere en fordel hvis du er nysgerrig på hvordan tingene virker og har mod på at reparere og vedligeholde.
Som person er du imødekommende og ønsker at bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen. Du er hverken bleg for at dele eller selv indhente inputs fra dine kollegaer til opgaveløsningen.

Vi tilbyder
• et spændende job med gode udviklingsmuligheder
• gode kolleger med en humoristisk og uformel omgangstone
• gode muligheder for personlig og faglig udvikling
• løn efter kvalifikationer

Ansættelse forudsætter kørekort, og straffeattest skal fremvises.

Interesseret?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning via knappen ”send ansøgning”.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Michael Skovslund Nielsen, tlf. 41 38 67 55.