Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup

Vil du med på holdet hos landets førende entreprenørselskab, hvor vi sammen skaber fremtidens infrastruktur? Kan du levere ledelse fra øverste hylde?  Motiveres du af resultatskabelse, indflydelse og samarbejde i en flad organisation med høj grad af ansvar og indflydelse – så send os meget gerne en ansøgning.

Munck Forsyningsledninger a/s er en succesrig entreprenørvirksomhed med speciale i forsyningsledninger. Vi har år efter år gravet os gennem landet og bragt danskerne tættere på hinanden - og tættere på en tryg og sikker infrastruktur.

Vi etablerer og renoverer alle kategorier af forsyningsledninger og udfører hoved-, total- og fagentrepriser på alle kerneområder og har tradition for rammeaftaler med kommuner og forsyningsselskaber.

Som Afdelingschef i Munck Forsyningsledninger a/s på Sjælland får du din egen projektorganisation. Du får det overordnede ansvar for afdelingens resultat herunder afdelingens mål, projektportefølje, drift, økonomi og trivsel.

Du har det overordnede ansvar for afdelingen når sine mål. Du står på mål for, at afdelingens projektportefølje lever op til vedtagne kvalitets- miljø- og arbejdsmiljøpolitikker samt det gode kundeforhold. Du har øje for afdelingens ydeevne og produktivitet og du evaluerer løbende afdelingens processer og arbejdsgange. Samtidigt med, at du holder dig orienteret om branchens udvikling, kommende projekter og tendenser. Du er også ansvarlig for afdelingens budget.

Du rapporterer regelmæssigt til regionsdirektøren om afdelingens præstationer, fremskridt og økonomi. Dit daglige fokus er høj trivsel og motivation blandt dine medarbejdere. Du er ansvarlig for rekruttering af nye medarbejdere samt fastholdelse og udvikling af afdelingens nuværende ansatte.

Din projektorganisation leverer fjernvarme primært i Storkøbenhavn og består i dag af 8 funktionærer. Du tilknyttes vores Regionskontor i Glostrup og referere ind til regionsdirektøren.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en nøgleposition på holdet i Munck Forsyningsledninger på Sjælland med en succesfuld og ekspanderende virksomhed med speciale i forsyningsledninger og et team af erfarne kollegaer i ryggen. 

Du får et job hvor alle fagets facetter kommer i spil og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling med mulighed for relevante kurser og efteruddannelse. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi spiller hinanden bedre som kollegaer, og hvor vi efterlever værdierne enkelhed, respekt og rettidig omhu.

Som leder ved Munck er du rollemodel hvor det forventes af dig at du efterlever ledelsesværdierne: Mål og retning, Købmandskab, Motivation og Proaktiv.

Din profil

Vi leder efter dig med en relevant teknisk baggrund fx ingeniør eller bygningskonstruktør – og meget gerne med branchekendskab. Du har stærke ledelsesmæssige evner og erfaring fra branchen kombineret med stærk økonomisk sans og erfaring med projektøkonomi og afrapportering.

Du har viden om og evner projektledelse herunder risikovurdering, planlægning, koordinering og styring og har skabt synlige resultater som stærk sparringspartner i lignende projektorganisation.

Vi leder efter dig, som er dygtig til at koordinere og styre en projektorganisation, har forståelse fra det praktiske arbejde i produktionen samtidig med at du formår at bevare overblikket. Ikke mindst tør du træffe en beslutning og brænder for at levere kvalitet og gode resultater.

Som person tager du initiativ, ansvar og ejerskab. Du er nærværende synlig, troværdig og skaber tillid. Du er engageret, udadvendt, relationsskabende og en god kommunikator.

Ikke mindst prioriteres det højt, at du tør gå forrest som en tydelig leder med fokus på både trivsel og motivation i din projektorganisation.

Interesseret

Lyder det som noget for dig håber vi at høre fra dig. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Som en del af rekrutteringsprocessen må du være indstillet på at deltage i tests. Du sender din ansøgning via linket ”send ansøgning” til højre. 

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Regionsdirektør Nicolai Jørgensen, nje@munck.dk tlf.  2532 4875.