Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup

Vil du være med til at udbrede ladestationer til elbiler på Sjælland? Vil du have indflydelse på egen hverdag, samt gensidig fleksibilitet? Er du formanden der brænder for at dine projekter kommer i mål til tiden og med godt resultat? Så har vi måske jobbet til dig her.

I Munck Forsyningsledninger a/s har vi stor efterspørgsel på etablering af ladestandere. Vi opnormerer derfor teamet med endnu en formand. En formand til at stå i spidsen for etablering af el-ladestandere til vores kunder på Sjælland.

Du får ansvaret for projektets gennemførelse fra start til slut – herunder styringen af mandskab, maskiner, materialer og økonomi. Den retmæssig håndtering af kvalitet og arbejdsmiljø er ligeledes en del af dit ansvarsområde – herunder, at dit hold fungerer godt og medarbejderne trives.  

Du deltager i opstartsmøde med kunden hvor selve udførelsen af projektet gennemgås. Du er med i tilbudsgivning og når projektet er i hus, står du for gennemførelsen og afslutter projektet med tilsyn og slut afregning.

Du sikrer, at der er et gnidningsfrit samarbejde og god kommunikation med medarbejderne, projektleder, myndigheder og bygherre.

Du bliver en del af et team på 6 funktionærer med arbejdsplads på vores regionskontor i Glostrup.

Om dig

Vi forestiller os, at du har noget erfaring som sjakbajs, formand eller lignende indenfor forsyningsbranchen. Det er en fordel hvis du har erfaring med ladestandere, men ikke et krav.

Du ved hvad der skal til for at stable et stærkt sjak på benene – du evner at skabe arbejdsglæde, motivation og trivsel – og så kender du til vigtigheden i at opretholde en god produktion.

Som person har du gode samarbejdsevner, en positiv indstilling, fleksibel og kan bevare overblikket når der er travlt.

Dine IT-kompetencer er på brugerniveau og at du har almindeligt kørekort.

Som formand tilbydes du

  • Et rigtig spændende job hvor alle fagets facetter kommer i spil
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling          
  • Et velfungerende internt uddannelsesprogram skræddersyet til formænd        
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring 
  • Et fællesskab i ungt dynamisk team   

Interesseret?

For yderligere information, kontakt venligst projektleder Thomas Lykke Nielsen, tlf. 2114 4150 eller mail tln@munck.dk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt - vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse: Snarest muligt. Du ansøger ved at trykke på linket "Send ansøgning".