Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup

Vil du være med på den grønne omstilling? Er du formanden der brænder for at dine projekter kommer i mål til tiden og med godt resultat? Motiveres du af resultatskabelse, indflydelse og samarbejde i en flad organisation hvor der altid står en erfaren kollega klar til at hjælpe – så send os meget gerne en ansøgning.

Munck Forsyningsledninger a/s har vundet nye spændende projekter med etablering af fjernvarme i Københavns området. Til udførelse af projekterne søger vi endnu en erfaren formand til vores erfarne team. Du bliver en del af et team på 9 og refererer ind til projektlederen.

Som formand er det din opgave at planlægge og koordinere projektudførelsen i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i projektet samt bygherre. En partneringsaftale kræver god kommunikation internt såvel som eksternt med kunder og samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for kvalitetssikring, styring af økonomi, og ikke mindst tilsyn med egne projekter. Du styrer mandskabet, maskiner, materiale samtidigt med, at du sikrer dig at dine medarbejdere er motiverede og sikkerheden er i top.

Vi tilbyder frihed under ansvar og en aktiv hverdag med gode kollegaer, og hvor der er en god samarbejdsånd i sjakket. Vi sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt – og har et mål om 0-ulykker.

Om dig

Vi forestiller os, at du har nogen års erfaring som formand gerne indenfor forsyningsbranchen. Det er en fordel hvis du har kendskab til fjernvarmeprojekter, men ikke et krav.

Vi forventer, at du har økonomisk forståelse, besidder gode lederkompetencer og et godt købmandskab. Vi vægter du evner at skabe arbejdsglæde, motivation og trivsel – og så kender du til vigtigheden i at opretholde produktionen.

Vigtigst er det, at du som person har du gode samarbejdsevner, en positiv indstilling, fleksibel og kan bevare overblikket når der er travlt.

Dine IT-kompetencer er på brugerniveau og at du har almindeligt kørekort.

Vi tilbyder

  • Et spændende job hvor alle fagets facetter kommer i spil
  • Spændende job med gode fremtidsmuligheder og rig mulighed for personlig og faglig udvikling          
  • Et velfungerende internt uddannelsesprogram skræddersyet til formænd 
  • Firmabil på gule plader      
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring 
  • Et fællesskab i en kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu  

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Projektleder Peter Poulsen, mail pep@munck.dk. Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse: Hurtigst muligt.  

Du ansøger ved at trykke på linket "Send ansøgning".